$ 13 stykker du kan bære 13 måder i sommer

Nov 10, 2021 Clothing

deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Det skubber triplecifret varme i de fleste af de amerikanske bedste nu, men det stoppede mig ikke fra at købe en cardigan. Helt seriøst! Jeg vandrede ind i H & M den anden dag og hentede denne rene sommer cardigan for $ 12,99 – og mit sind er reeling med mulighederne for dette billige lagdelingsstykke. Her er et nærmere kig på $ 13 stykket og 13 måder at bære det på.

Sheer Cardigan, $ 12,99, H & M

Nr. 1 Over Ærmeløse toppe til kontoret

Tricket til at maksimere dit modebudget er at købe tøj, som du har meget. Hvis du bor i et sæsonbestemt klima, udfordres du med at styre en sæsonbestemt garderobe – fordi de ting du køber til vintersæsonen, bliver ikke slidt i de varmere måneder.

En let cardigan kan hjælpe dig med at bruge de samme stykker, selv når vejret rammer begge ekstremer. Som et eksempel har jeg flere sleeveless shell tops, som jeg bærer under tungere cardigans og blazers om vinteren. I sommermånederne sidder de typisk tomgang i skabet, fordi ærmerøs alene er lige for afslappet for kontoret.

Denne rene cardigan løser det. Lag det over dine ærmerøse toppe til et arbejdsmæssigt ensemble.

Nr. 2 over shorts ved solnedgang

Cardigans er som mode af mode – de tager personligheden af ​​det, du har på med dem. En ren cardigan ser så godt ud med shorts som det gør med en sommerkjole.

Nr. 3 Over noget i en lufthavn eller film teater

Hvis du er tilbøjelig til at blive kold på klimatiserede steder, skal du stash denne kardi i din overstore taske og smide den på, når du har brug for det. Endnu bedre, se nr. 6 nedenfor.

Nr. 4 over en bralette

Den bedste bralette gør en sød base for en let cardigan. Brug dette par til en dag ud shopping, når braletten i sig selv er for meget hud.

Nr. 5 med et skinny bælte

Tilføj et skinny bælte til din cardigan for at give dit outfit et langt mere struktureret udseende.

Nr. 6 bundet omkring din talje

Her holder Kirsten Dunst sin kardi inden for arms rækkevidde, når de rejser.

Nr. 7 bundet over dine skuldre

Ikke hver pige kan lide at trække i hendes tøj i taljen eller hofterne. Hvis du vil holde din cardigan praktisk uden at binde det i taljen eller hofterne, skal du binde det over dine skuldre i stedet. Dette er et meget mere formelt stil valg vs. binde sweater i taljen, og tilføjer meget mere visuel vægt til din overkrop.

Nr. 8 med en tank + erklæring halskæde

Image Source.

Nr. 9 For at skabe en slankere silhuet

Fordi denne cardigan er let, lidt ren og lige skåret, er det også smigrende. Længden skaber slankende lodrette linjer, der forlænger din figur.

Hvis dette er den effekt, du er efter, skal du være forsigtig med, hvad du har på denne sweater. En puffy nederdel, for eksempel, er ikke det bedste valg; Cardigan vil ikke hænge lige (medmindre du har meget brede skuldre). I stedet skal du holde hele outfit på den monterede side og bruge cardigan til at udjævne eventuelle problemområder.

Nr. 10 Over dit gym tøj

Bland ting op ved at nå til cardigan over hættetrøje som dit pre-gym coverup.

Nr. 11 med en hat

Du har en hat i sommer til solbeskyttelse, ikke? Tilføjelse af en letvægts cardigan til blandingen fungerer bare.

No. 12 over en badedragt ved poolen

Hvorfor ikke blive kreativ med din poolside coverup? Tilføj nogle strappy sandaler, og du vil se bedst hjemme på vej til strandklubben.

Nr. 13 i stedet for en blazer

Næsten alt, hvad par godt med en blazer vil parre med en lette cardigan i de varmere måneder. Summer Kjole, Shell Dress, Denim Capris? Ja, ja og ja.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *