Indsamling af mine tanker

Mar 30, 2022 Clothing

Carol, lidt tid tilbage, sendte mig tre bokse af mønstre. bare fordi. (Jeg ved, er jeg heldig, eller hvad?)

Boksene var fulde af skatte, men denne især fangede mit øje, selvom jeg ikke er en væsentlig hengivenhed af denne æra. Men se på disse samler, og den søde kurve på halsen!

Så planen er at gå videre og gøre bodedet, slap det på en almindelig cirkel nederdel, og se, hvad der sker. Jeg bliver nødt til at ændre taljen samler til små dart (jeg kan ikke lide blousiness i min talje), og der vil være nogle fiddling involveret i størrelsen (dette er en B32; jeg … er ikke). Jeg regner dog med, at 1940’ers tilbøjelighed til skulderpads vil fungere til min fordel; Ved at forlade dem vil jeg få mere plads gennem skuldersømmen, og samlerne skal hjælpe med fuldhed over brystet. (Og jeg har “Gør taljen større” ændring ned Pat.)

Jeg er sikker på, at La Belladonna kunne fortælle mig, hvorfor jeg vil lægge en cirkel nederdel på denne ene – jeg tror, ​​at denne straight-nederste snit er nok fint for de formede som herskere og vs, men jeg har brug for mere feje i nederdelen for at afbalancere Hvad jeg insisterer på er en timeglas (men kan faktisk være en pære – eller måske bare en timeglas, der skal spredes over?)

Det eneste, jeg ikke kan bestemme, er, hvad stof der skal bruges. Jeg tænkte “Kæmpe blomster!” (Fordi jeg altid tænker “stor blomster!”) Men det kan også være sødt i, siger Gingham. Eller seersucker. Eller endda eyelet. Ideer?

Åh, hvis du vil se bagsiden af ​​mønsteret, er det her.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Ti ting, jeg skal gøre lige så snart jeg kommer til itdecember 11, 2008 med 64 kommentarer
LINKTASTISK FRIDAY: WORNETNESS EDITIONMAY 30, 2008 med 41 kommentarer
RANT: Jeg ser London, jeg ser FranceOktober 28, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *