Off-duty Memo: Easy Sunday Style

Jun 16, 2022 Uncategorized

Kjole: C/O Oasis (lignende her, her og meget mere nedenfor) | Sandaler: Joie | Taske: c/o lk Bennett | Solbriller: Ray-Ban

< >

[TheFeedProducts Style = ‘Four’]

Jeg var heldig at hage denne kjole i London for et par uger siden bedst, før jeg hoppede på en flyve direkte til Dallas, hvor den Texas varme og fugtighed ventede. En forår og sommerweekendstap, den lette T-shirt-kjole viste sig at være det ideelle rejsestykke, der kom ud af min overfyldte bagage uden rynke, lige til en afvikling søndag eftermiddag på Joule Hotel. Hvis du nogensinde er i Dallas, kan jeg ikke anbefale Joule meget nok. Det var min anden gang, og jeg var så glad for at afslutte tre lange uger med rejser der til en weekendkonference. Spaen, poolen, maden, tjenesten – alt sammen helt top. Jeg kan ikke vente med at gå tilbage … glad søndag!

Følg @Maryorton på Instagram!

Foursixty

Dette indlæg blev produceret i partnerskab med Joule Hotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *