Knap op!

May 12, 2022 Clothing

Julie på Damn Great Vintage sendte mig dette link til et mønster på Momspatterns. Er det ikke sødt? Vent, lad mig omformulere det. Er det ikke cuuuuuuute?

Imidlertid kan jeg fortælle dig fra mange forsøg på at synke halsklinier med en vanskelig firkantet kant, som du skal nødt til enten at tilføje rørsystemer eller interface hælen ud af den sucker. Helt seriøst. Forsink min fugtig profeti på din fare. Ellers vil det krølle op, så godt som du enten skal acceptere curling som et ventorisk stilelement, eller du vil snige sig til damernes plads til at vådte det ned for at sikre, at det ligger fladt. På nogen måde har den brug for en hel del dedikation.

Men hvis du har en masse knapper såvel som nogle grænseflader (eller rør), hvad en sød kjole! Jeg kan godt lide den miljøvenlige version med det røde bælte, som overraskende ikke ser christmassy overhovedet. Muligvis siden det er en Sundress? Jeg forstår, at jeg gerne vil lave en miljøvenlig version med blomsterformede knapper, samt sætte de røde knapper såvel som bælte på den sennep-farvede back View-version. (Og hvorfor springer hun alt sammen i hjørnet?) Hvilke kombinationer ville du lave? (Klik på billedet for at se mønsternisten som normalt.)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Så let. Sigh.june 2, 2007
Crowdsourcing Color ChoicesJuly 9, 2008
Vi vender nu tilbage til vores regelmæssigt arrangeret programmentrober 11, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *