Drabble # 15

Apr 5, 2022 Uncategorized

Hun har næsten fået mig. Hun greb mig ideel væk, en dame hensigt at bruge den forkerte kjole. Jeg lavede sin behagelige pæreform en direkte gourd. Min blå gulede hendes oliven hud. Den heks af butiksassistent sagde “Du er fantastisk!” Det var teknisk sandt, men ikke i den metode, hun mente. Sig tak til godhed for sin mand. Han tog et kig på mig på hende såvel som lo. “Celia, nej,” sagde han. “Hvor er en rød en? Opdag en rød en. Du er fantastisk i rødt. ” Han kyssede hende, såvel som assistenten gik scurrying. Hun tog hus et stødt rødt nummer. Jeg er her stadig.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Du gjorde det! 17. december 2007
Secret Lives of Gowns # 14march 27, 2008 Med 80 kommentarer
Trickhistorierne af kjoler, pt. 1 december 27, 2005

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *