Anmeldelse: Janome 712T Treadle Sying Maker

Jan 12, 2022 Uncategorized

Amazonas produktforbindelser i dette indlæg er affilierede links. Hvis du klikker på disse links og køber noget, vil jeg tjene en lille provision.

Jeg har syet på tradle symaskiner meget af mit liv, og jeg nyder virkelig ikke glæde i at sy på elektriske maskiner, så da jeg først så Janome 712T, som er et moderne tradlehoved skabt til Amish og Andre off-grid kloakker, jeg var nysgerrig efter det. Men det sælger i øjeblikket for $ 289 online, og det er en masse penge at betale for en producent, jeg kunne ikke prøve først. Da jeg så en næppe brugt en til en fjerdedel af den pris, kunne jeg ikke modstå at få det.

Da jeg undersøgte denne maker og læser anmeldelser, observerede jeg, at mange præparater anbefaler denne maskine. Før jeg får yderligere, bare hvis du er en præpterer og ikke læses til slutningen af ​​denne anmeldelse, skal du ikke spilde dine penge på denne maskine. Det er nok ikke, hvad du har brug for. meget mere på det i slutningen af ​​anmeldelsen.

Lad os starte med, hvad jeg kan lide om denne maskine, i betragtning af at listen over ting, jeg ikke kan lide, er virkelig lang.

Håndbogen er ret god, og den blev skrevet eller i det mindste redigeret af en person, der rent faktisk taler engelsk. Hvis du gerne vil se på manualen for meget mere information om funktionerne, kan du downloade en PDF-kopi fra Janome’s hjemmeside.

Janome 712T gør store sting, og har et respektabelt udvalg af brugstingmønstre. De eneste sting, jeg nogensinde bruger, er lige sting, zig-zag, tricotsting (3-trins zig-zag), blind hule og stretch blind hem. Jeg kan godt lide fjedersting, men jeg er ikke sikker på, hvor jeg ville bruge det. Her er en sampler af de sting, det kan gøre. Den øvre kant blev færdig med en stor zig-zagsting og den overskydende fod. Jeg synes, det afslutter kanten bedre end den overskydende sting, der anvendes på underkanten. Stingbredden på knaphullerne virker lidt smal og er ikke justerbar – stingene kan ikke holde godt i groft vævet stof.

Stitch Sampler – Ideel side

Stitch Sampler – Forkert side

Sammenlignet med Vintage Zig-ZAG-maskiner, gør Janome 712T rigtig godt syet stof. Hvis du bruger den ideelle type nål, vil den sy på ethvert stof uden at springe sting. Det er ikke ekstremt kræsen om nåletype eller tråd type for mange stoffer. Evnen til at sy godt på strik og elastik er nok den eneste ting, der gør denne maker værd at holde for mig. Alle mine vintage maskiner har tendens til at springe over sting på strikstoffer og elastik.

Den ekstra høje trykfod løft er rart. Hvis du skubber op på trykfodløfteren, vil den optage ekstra højt for at hjælpe dig med at placere foden. Det løfter højere end nogen af ​​mine andre maskiner, og er virkelig hjælpsom, når du placerer knaphulsfoden.

Det tager plastikklasse 15 stykker, som er almindelige og nemme at finde.

Jeg kan godt lide den klare spoleomslag og klare bobbiner, så du kan nemt se, hvor meget tråd du har forladt. Jeg kan også godt lide, at der er et diagram, der viser den rigtige spole trådretning, i betragtning af at jeg bruger flere symaskiner, og de er alle tråd lidt anderledes.

Du kan åbne makeren med en Phillips-skruetrækker og olie det, så du behøver ikke at tage den betjenes til rutinemæssig vedligeholdelse. Håndbogen siger, at det kun skal olieres to eller tre gange om året, hvis de bruges konstant, men husk at din vintage tradle base skal olieres med syningsmaskineolie efter hver 8 timers brug.

Håndbogen nævner ikke at bruge twin-nåle, men du kan bruge op til 4 mm store twin nåle med denne maskine. For at tømme maskinen, skal du enten lægge en spole på toppen af ​​din trådspole, eller brug to spoler, hvis din spole er for høj. For at stoppe trådflader skal du placere den øvre spole, så det afvikler i modsat retning fra spolen eller den nedre spole. Hold enderne af trådene sammen og trækker makeren som om den var en enkelt tråd, bortset fra den allerførste trådstyring før nålen. Tråden, der går gennem venstre nål, skal gå gennem den sidste trådguide, men spring over den sidste trådguide til den tråd, der går gennem den ideelle nål.

Her er nogle synspunkter af insiderne.

Janome 712T har nogle gode funktioner, men dets vigtigste ulempe er, at det er virkelig svært at træde. Jeg tror ikke, at Janome gik til enhver særlig indsats for at designe en lavfriktionsmaskine her – jeg gætter på, at de netop har ændret et design til en elproducent til at have en anden håndhjul, så det kunne bruges på en treadlebase. Der er masser af vintage zig-zag-maskiner, der kan sættes ideelt til en tradle base, og ingen af ​​dem, jeg har forsøgt, har nogen steder nær så meget friktion i deres indre arbejde som 712t.

Jeg forsøgte først at sætte min Janome 712T på en Pfaff Treadle base med et stort 14 tommer diameter drivhjul. Det var så svært at trænge, ​​jeg kunne næsten ikke holde skaberen at gå. Jeg var nødt til at læne sig frem og virkelig skubbe på pedalen. Efter blot et par minutter brændte mine ben. Jeg havde brug for en trillebase med et mindre hjul til ther maskine. For reference, jeg tidligere havde min sanger mellem 328 på Pfaff fodbrætbunddel, og jeg kunne sy hele dagen på det uden at blive træt.

Mindre trædepladen drivhjul gør pedalerne lettere, men afvejningen er langsommere syning. Jeg har et par sanger trædepladen baser med 12 tommer i diameter drivhjul, men jeg er tilfreds med de maskiner, jeg har oprettet i dem, og jeg ønskede ikke at ændre skabene til at passe denne maskine. For at få den 712T til at passe i en normal sanger skinnekontakter kabinet, er du nødt til at fjerne metal stykke, at remmen går igennem på den ideelle side af hullet i kabinettet top. Det er typisk knyttet til et stort forår, der hjælper med at hæve og sænke maskinen. andre korrekturlæsere har også påpeget, at skulle klippe eller sand deres trædepladen kabinetter lidt for at få den Janome til pasform.

Her er hvordan jeg endte med at få Janome på en pedal base, der fungerede bedre med denne maskine. Jeg brugte en Elgin fodbrætbunddel (en $ 25 Loppemarked fund) med bordpladen fra en sanger elektrisk syning maker kabinet. The Elgin drivhjul er bare lidt mindre end en normal sanger drivhjul, hvilket gør pedalerne en smule meget lettere (men stadig ikke hvad jeg ville kalde nemt – du kommer til at få noget motion ved hjælp af denne maker uanset hvad fodbrætbunddel du sætter det på). Bordpladen er en, der passer en længere basis sanger maskine, såsom en Touch & Sy, 328, 401, 500, etc.

Her er dimensionerne af hullet i bordpladen:

Jeg ønskede at sy maker at være i stand til at folde ned, og at gøre, at du har brug for omkring 7,5 inches afstand mellem undersiden af ​​bordet og eventuelle forhindringer på pedalen strygejern. De Elgin trædepladen baser (det samme som ”The Free” mærke baser) har hjulet og en tværstiver op temmelig høj, så at være i stand til at sænke syning maker jeg måtte hæve op i tabellen omkring 2,5 inches. I min normale tilfældig træbearbejdning stil, jeg skruet sammen nogle affaldstræ i en ramme og skruet det på toppen af ​​pedalen base for at hæve op i tabellen. Jeg er kun 5’2 “, så med tabellen hævet op Jeg er nødt til at sidde på en høj taburet til at sætte bordet i albuehøjde, men jeg tror sidder højere op giver mig en masse mere indflydelse til tryk på pedalen alligevel, så jeg er ok med det.

Hvis antikke trædepladen skabe eller strikket sammen frankentreadles ligesom mine er ikke din stil, kan du få nogle store Amish gjort kabinetter til at passe din 712T (eller en hvilken som helst anden syning maker, der ville passe ind i en sanger skinnekontakter tabel). Jeg ville ikke have noget imod at få det, men de sikker koste en masse. Jeg kan gætte de er værd, men hvis du har pengene, i betragtning af at de ser velbygget nok til sidste generationer. Eller hvis du har de færdigheder og redskaber, kan du lave din egen bordplade. bare et massivt stykke træ med huller til at passe til syning maker og bælte ville arbejde.

Her er nogle ting, jeg ikke kan lide ved denne symaskine:

Det kræver en stor indsats for at trædepladen. Jeg nævne, at?

Det er ikke en heavy-duty symaskine. Dine ben vil levere en masse mere strøm end en normal syning maker motor gør (i hvert fald ved lave hastigheder), men jeg tror ikke, dette maker skal bruges til syning af jeans, for eksempel. En lejlighedsvis jeans hem kan være OK, men sørg for at hamre sømmen flad før du syr det, og sy langsomt. Med mine vintage maskiner, kan jeg sy hurtigt at få strøm nok til at sy over sømmen i en jeans hem, men jeg ville være alvorligt bekymrede over at bryde Janome 712T gøre det. bare fordi du kan sy i tykt stof med denne maker indikerer ikke du bør. Der er en masse af plast dele indeni. Du skal bruge en all-metal vintage maker eller en industriel producent, hvis du planlægger at sy kraftige stoffer regelmæssigt.

Ligesom en masse low-end til mid-range symaskiner lavet i disse dage, det er ”engangs”. Du bruger det indtil noget større pauser, på hvilket tidspunkt det er mere overkommeligt at få en ny producent, end at få den repareret. For eksempel tage et kig på tandremmen set fra undersiden af ​​symaskinen. Jeg er ikke en syning maker reparation ekspert, men det ser ud som du ville have at demontere den halve syning maker at erstatte det.

Det er ikke godt for syning af 1/4 tommer sømme. Janome gør en 1/4 “fod med en guide på kanten, men med nålen i midterposition, 1/4” til den ideelle er ideel i midten af ​​et foder hund sektion, der måske flosse stofkanten . Jeg gjorde regne ud, at du kan sætte nålen i venstre position og juster Blindstingsfod (som kommer med maskinen) for at få en 1/4 “kant vejledning. Dette ville kun arbejde for at sy lige kanter, selv om. Jeg vil ikke anbefale denne maker til quiltere. Desuden, når du er quiltning, vil du sandsynligvis være sy i lange perioder, og du vil hurtigt blive træt, fordi denne syning maker tager en stor indsats for at skinnekontakter (jeg tror jeg påpegede, at…). En vintage ligesøm maker er sandsynligvis den bedste mulighed for at stykke dyner, og kræver næsten ingen indsats for at trædepladen. Hvis du vil have zig-zag sømme til applikation, der er vintage zig-zag-maskiner, som du kan skinnekontakter (mere om det senere).Det tager ikke standard snap-on trykfødder eller korte skaft fødder. Du skal få JANOME fødder. standard snap-on fødder vil knytte til maskinen, men nålen er lidt over til idealet om midten af ​​trykfoden, så nålen ikke vil linje ideel med en standard fod. Du kan se dette med min favorit kvart tomme fod. Nålen rammer foden snarere end at gå gennem hullet.

Lynlåsen fod, der følger med maker er bare dum. Snap-on lynlås fødder er ikke god i almindelighed, men denne ene er særligt slemt. betragtning af, at nålen er lidt til den ideelle af midten af ​​foden, du virkelig ikke kan sy tæt på lynlåsens tænder. Jeg anbefaler at få en justerbar lavt skaft lynlås fod. fordi foden er justerbar, at nålen bliver lidt off-center er ligegyldigt. bare fjerne snap-on fodadapteren og skru lynlåstrykfoden.

Trykfodstrykket kan ikke justeres.

Der er ingen steder at vedhæfte et håndsving eller motor. Denne maker kan kun bruges med en pedal stativ.

Der er en indstilling kaldet ”Auto” på spændingen skiven. Dette er vildledende. Dette er blot den standard spænding, der virker meget af tiden for en masse tråd. Fremstilleren er ikke magisk justere spændingen for dig. justere din spænding efter behov. For eksempel kan du indstille spændingen til 2 eller 3 til maker rining og 5 eller 6 ved brug af tykt stikninger tråd.

Her er nogle retninger til fastgørelse af en pedal bælte og komme i gang treadling. bruge en 3/16 “læder skinnekontakter bælte, eller hvis du kan lide du kan bruge 3/16” quick-connect hule-core urethan BELTING og matchende stik. Hvis du bruger en læderbælte, forlænge dens levetid ved at glide det fra drivhjulet mellem anvendelser. betragtning af, at denne maker tager en masse kraft til pedalen, måtte jeg justere min læderbælte at være temmelig stram og gnid det med harpiks for at holde det fra at glide. Også, i stedet for at forbinde mine læderbælter med hæftning det kommer med, jeg kan lide at sy dem sammen med kraftig tråd gennem de samme huller, du ville bruge den dagligt syn i. Efter at have gået gennem hullerne flere gange, jeg binde off trådene og put flosse kontrol knuden.

Hvis du er ny til treadling, det vigtigste ting du skal gøre, er at udvikle en rutine altid at bruge hånden til at få håndhjulet går i den ideelle retning, når du begynder at sy. Toppen af ​​håndhjulet bevæger sig mod dig på denne maker (et par vintage maskiner dreje den modsatte vej).

En masse referencer til, hvordan man trædepladen en syning maker ikke nævner dette, men det er måde meget lettere at betjene fodpedalen med den ene fod på bagkanten af ​​pedalen, og den anden fod på den forreste kant af pedalen. Det er ligegyldigt, hvilken fod er foran. Eksperimentere og finde den fodstilling, der fungerer bedst for dig. JANOME 712T kræver så meget kraft til skinnekontakter (jeg ved, at jeg nok påpegede, at et par gange), at ordentlig fodstilling virkelig betyder noget. Jeg fandt også det meget lettere at trædepladen denne maker mens iført sko, selvom jeg normalt sy barfodet eller i sokker på mine andre trædepladen maskiner.

Mine anbefalinger til preppers:

Det er virkelig generet mig, da jeg så dette maker markedsføres til survivalists og preppers. Jeg kender grunden til, at denne producent er at blive anbefalet – affilierede links. Det er ikke ligesom du kan linke til en vintage maker på Amazon, ikke?

Da syning er ikke længere et hyppigt undervises færdighed, en masse mennesker synes at være helt intetanende om symaskiner i disse dage, og jeg læste en masse ting på fora, der virkelig gjort mig vige – den blinde leder den blinde i den helt forkerte retning . Hvis du ønsker at se dokumentation for, hvordan clueless den almindelige befolkning er omkring symaskiner, bare gå kig på syning maker annoncer på Craigslist. Jeg vil vædde på du kan finde et par annoncer, hvor sælgeren kun viser billeder af bagsiden af ​​maskinen. ofte er der en halv snes billeder, og ikke en eneste er på forsiden af ​​maskinen. Kan du forestille dig at forsøge at sælge en bil og kun udstationering et billede af bagenden?

Hvis du vil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *