Presalg: Society6 rygsække

Jul 15, 2022 Uncategorized

nu tilgængelige Society6 rygsække
Jeg forbedrede DesignByHumans for deres nyeste tilføjelse til produktudvælgelsen, der viste min overraskelse for sandheden, at der ikke var nogen andet enormt print på efterspørgselsstedet, der havde introduceret rygsække endnu.
Nå, tingene har ændret sig lidt i betragtning af det i sidste uge.
Society6 indhenter hurtigt så godt som i øjeblikket tager forudbestillinger til deres egne rygsække, med omkring tryk, selvfølgelig.

Webstedet har utallige illustratørernes butikker, hvis materiale er meget mere kunstnerisk, meget mere mod det abstrakte såvel som mindre om popkultur såvel som industrielle temaer. Nogle kan grumle, at de har nogle dyre produkter, men andre vil modvirke det med uenigheden til støtte for kvalitet.
Jeg siger, at du kan have både et originalt tryk såvel som ikke at bruge en formue. Det er da Society6 rutinemæssigt kaster salg såvel som kuponkoder på vores måde. Når vi taler om, kører de et salg, mens vi taler: Du kan få 20% rabat på + gratis forsendelse på hvad der bruger koden fredagwins. Se hvad jeg mener?

For så vidt angår rygsække er lige her specifikationerne:
Udformet fra spundet poly for sejhed såvel som høj trykkvalitet
Polstret nylon tilbage såvel som bund for yderligere blødhed såvel som styrke
Dobbelt sort lynlås kabinet producerer enkel adgang
Justerbare bærebånd
Rummelig frontlomme
15 ”bærbar lomme
En unisex størrelse: 17,75 ”(H) x 12,25” (W) x 5,75 ”(D)

Det er en traditionel rygsæk til at begynde med. Jeg forestiller mig, at de vil diversificere i tide. Society6-teamet arbejder på Photoshop/Illustrator-skabelondata for at hjælpe kunstnere med tilpasning, for at sikre, at både skabere såvel som klienter glæder sig såvel som i stand til at glæde sig over et veludviklet, unikt produkt så hurtigt som muligt.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *