Dokumentabeskyttelse

Jul 20, 2022 Clothing

Jeg troede ikke, jeg havde et billede af den allerførste kjole jeg nogensinde har lavet, men jeg gør det. Det eneste der er, jeg bruger det ikke.

Det er mig, til højre i fuld nørd ectasy, clutching de bånd, jeg vandt på NJCL Forum i 1986. Jeg forstår ikke, om det var året, jeg fik en allerførste i sætninger såvel som mottoer, eller hvis det var Året jeg fik ottende i latinske grammatik ved juletræet scantron bobler, eller hvis det var året, fik jeg ottende i pigernes shotput af den grundlæggende hensigtsmæssige i at være kun otte konkurrenter i pigernes shotput, men det gør det virkelig ikke ‘ t betyder: Jeg var meget glad for at være der. Kan du ikke fortælle?

Jeg bruger kjole min mor producerede mig (mens jeg nød hende gøre det, så jeg kunne opdage præcis, hvordan man sy). Det var ekstremt langt, næsten ankellængde, såvel som lavet af spædbarns bomuld med pink rosebuds på det, såvel som jeg aldrig havde ønsket en kjole i mit liv, den metode jeg kunne lide den kjole. Selv Keith Morgan (der lavede homeroom “interessant”), der meddelte, at det fik mig til at se forventer (og spurgte mig gentagne gange, hvem faren var) kunne ikke dræbe min som den kjole.

Min kammerat N. bruger kjole jeg lavede. Hun havde ikke pakket en kjole til dansen, så jeg lånte hende min. Det var næsten det samme samme mønster som Rosebud-kjole, dog med meget mere scooped hals, såvel som kortere. Hvorfor jeg ikke låne hende jo længere, da hun var så meget højere end jeg var, ved jeg ikke. Jeg er sikker på, at jeg havde en stor grund på det tidspunkt.

Det er mærkeligt at se den embryonale erin-stil på dette billede for at se, hvad der er det samme såvel som hvad der er anderledes. Jeg har altid mine briller nu (jeg brugte altid kontakter derefter). Jeg har ikke længere braces, heldigvis, så godt som jeg ikke har været så solbrændt i betragtning af at jeg stoppede at bo i Florida. Jeg bærer stadig hoop øreringe (mindre). Jeg er stadig forbrugt med swatch ure, såvel som jeg har stadig den paisley en. Jeg tror, ​​hvis jeg måske opdager, at fint spædbarn rosebud-print bomuld igen, ville jeg højst sandsynligt gøre en mere kjole ud af det.

Og i situation, du spekulerer på, havde vi en fantastisk tid på dansen.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Så hvad? 10. december 2008 med 143 kommentarer
Prom Time (Circa 1989) 20. april 2007
Boganmeldelse: Trappings: Historier om kvinder, magt, samt Clothyruary 16, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *