Hundrede kjoler: Dag 21

Mar 30, 2022 Clothing

Har du alle hentet endnu på det faktum, at jeg i det væsentlige vil gøre det samme mønster igen og igen, indtil vi begge falder fra udmattelse? Her er en anden enkelhed 5723, som har brug for lidt meget mere presser, end det har:

Dette er i en god lidt tyngre end sædvanlig skjjertestribe. Jeg havde virkelig høj forhåbninger på dette stof, og så skete det:

Uanset hvad jeg prøvede, kunne jeg bare ikke få disse striber til at matche. Jeg tog det sikkert fra hinanden fire eller fem gange. Jeg kan tage det fra hinanden en meget mere tid og bruge noget stofbånd til at afværge presser-fods creep, hvilket er hvad jeg skylder for mismatchen. (Nå, trykfod krybe og min lidt af skære ud.)

Lynlåsen er en C:

Jeg har ingen anelse om, hvorfor jeg havde nogen navy bias bindende overhovedet. Mit gæt er, at jeg købte det i en stor masse på et værftsalg:

Og hvad skete der her? Dit gæt er så godt som min:

Dette er min favorit del af denne kjole … Jeg kan virkelig godt lide chevron-effekten:

Jeg er ikke sikker på, hvor jeg købte dette … det kunne have været på rest tabel på Britex. Det har den glatte dyre-italiensk-bomuldsfeel. (Og Hey, hvornår begyndte Britex at sælge online? Ooooooh! Og som jeg har brug for meget flere steder at købe stof online …)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

En ny nederdel! 19. maj 2008
Og igen, fra Topjune 4, 2006
Fem syningsværktøjer Jeg bruger alle timeoctober 29, 2012 med 49 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *