Måske er jeg bare cranky

Jun 1, 2022 Uncategorized

måske er jeg bare en cranky person uden lykke og intet indre lys, men når din webside siger “en romantisk flydende omfavnelse til hver af jer”? Jeg vil mocke dig. Beklager, det er bare den måde, det er. Anyway, denne flygtige duge her foregiver at være en kjole (ikke rolig, Tommy Lee Jones er på vej til at tage det tilbage til linnedskabet, hvor det tilhører) er på unikunusualdress.com. Klik på billedet, hvis du ikke tror på mig. Ingen prisinformation – Jeg tror, ​​at “Tara” skal læse din Aura, før hun ved, hvad du skal betale.

Nu er jeg absolut ikke anti-duge-som-tøj i alle tilfælde (jeg har en supercool 1970s skandinavisk runde kvasi-marimekko en venter på at blive omdannet til et nederdel), men denne er bare forkert. Jeg mener, du kan se gravy pletterne fra Thanksgiving! Og Tara, tror du ikke bedstemor, bliver pissed (jeg mener, “skuffet over dig”), når hun finder ud af, at du også tog hendes satin sengetæppe?

Anyway, hele webstedet er cringeworthy i det yderste. Der er en masse “kunst” og mange formaninger om appel og fred og glæde, som i det mindste gør mig til at kigge efter min flamethrower. Du kan blive drevet til andre former for antisocial adfærd (som at få en af ​​disse grusomheder). Rul ned på den linkede side for en ulige sølvpuffet-ærmer monstrosity i baggrunden. Gør det ikke, selvom jeg sparer, at man skal være morgan Le Fay’s kostume, når jeg film min all-cyborg-fortælling af kong Arthur Mythos.

Åh, jeg er bare cranky. Undskyld. Jeg giver en romantisk flydende omfavnelse til hver af jer!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Frygt for bekymringen om failuremay 1, 2008
Secret Lives of Kjoler Vol. 8SYTTEMBER 13, 2006
Vage spørgsmål, besvaret VaguelyJuly 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *