Boganmeldelse: 1.000 Smarte Stitching Genveje samt forslag

Jun 8, 2022 Clothing

Deepika (Offentliggørelse: PatternReview.com Annonceret på denne blog) Sendt mig en kopi af New PatternReview Book, 1.000 Smart Stitching Genveje samt Tips: Top-rated Favoritter fra Stitching fans samt mesterlærere, såvel som dreng, er jeg glad for at have det.

Jeg kan godt lide bøger af forslag, da de styrker to af mine værdsatte antagelser: For det første, at ingen nogensinde er så meget af en professionel, at de ikke kan opdage noget nyt, såvel som andet, at bide-størrelse info er altid meget mere sjov end lange kanaler.

Gør mig ikke forkert, jeg er en sucker for enorme, projektbaserede bøger (jeg tror, ​​jeg har stadig en kopi af en bog kaldet ‘Lav dine egne objektive møbler’ rundt lige her et sted) Men i min nuværende virkelighed er det Så meget som jeg kan klare for at opdage, at (for eksempel) kan du folde materialet i sømmetillæget vinkelret på sømlinjen samt klemmehak udad, så du har gode pæne hak i kurver uden fare for at skære ind i sømmen ! (Som jeg er færdig med regelmæssighed.)

Nogle af de andre forslag, jeg vil bruge:

Gør papskabeloner til at lave afstandsguider – jeg virkelig kræver en af ​​disse til lommer, så jeg husker, at den allerbedste afstand til en lommeåbning for mig er omkring 5 inches …

Brug fusible interfacing i stedet for tape til at forkorte eller forlænge mønsterstykker (Genius!)

Tag fra hinanden et jeweled stretch armbånd til smukke sy-på designs – de har allerede huller!

Knapper så godt skinnende? Sand ’em ned med fint grit sandpapir eller et emery board.

Jeg kan virkelig godt lide, at denne bog er organiseret ved klassificering – gør det lettere at opdage forslag, der gælder kun for det udfordrende job, du i øjeblikket river dit hår ud over. Samt en del af denne bogs appel er, at et par af forslagene er virkelig forsigtige fortællinger, af “ikke lade dette forekomme for dig” rækkevidde – som ikke bestemmer med en stor historie om en skyldig fejl?

Jeg foreslår ligeledes at læse det med en masse klæbende noter, for at sikre, at du kan markere siderne på de forslag, du vil prøve for dig selv!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Fashion søm på en budgetplan … samt walk-away kjole! 23. juni 2008 med 37 kommentarer
“Dejlig, smart, arbejdskraftintensiv” 15. juni 2009 med 31 kommentarer
BOOK EVALUERING UG: SINGER IDEAL PLUSAPRIL 6, 2009 med 46 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *