Spring Bundle, gratis vektor såvel som nye tee-skjorter stilarter på tshirt-factory.com

Sep 6, 2022 Clothing

Grafisk stil nyheder fra tshirt-factory.com
En anden weekend er færdig, den nye uge er over os, så jeg troede, at en omfattende runde af grafiske stilnyheder ville være bedst, at få dig forberedt på arbejdet tonsvis foran. Så hvis du gik glip af vores freebies, bundter såvel som de nyeste tee -shirts -illustrationer, der blev introduceret på vores websted, sparer denne udgivelse dig meget tid. såvel som penge, selvfølgelig. Vi har lidt af hvad som helst, så lad os gøre dette:
For det første har vi et helt nyt bundt i harmoni med den smukke vejrforhold udenfor. Foråret har fuld indflydelse med blomstrende træer såvel som yndig fugle, der kvitrer, så det var kun passende at vælge overholdelsen af ​​Spring Bundle. På kun $ 7 er det en samlet stjæle! Du får ikke mindre end 500 akvarelelementer: blomster, blade, toscanske landskaber, træer, frugter – alt sammen i de mest yndig akvarelstrukturer.

Den næste op er en gratis vektor med tilladelse fra en af ​​Tshirt Factory, der bidrager med designere. Det er et hipsterish, træagtigt billede i den unikke stil med designerpapirbat PDR. Det er helt redigerbare vektor, parat til at udskrive eller bruge i alt hvad du vil. Inkluderede stilarter er: AI, EPS, JPGS (3000 × 3000px gennemsnit) såvel som gennemsigtige PNG -filer. Inkluderet er: AI CS4 / CS6 / EPS 10 / PSD (alle badges i Vector Wise Objects til at redigere i Illustrator) / TXT med listen over fontstilarter, der bruges såvel som webadressen, hvor man skal downloade dem. En mere god ting er, at alle skrifttypestilarter er gratis. Med CYMK -farver får du ligeledes en opløsning på 300 dpi såvel som en størrelse på 1800 × 1800px. Omdistribuer ikke denne stil som din egen såvel som ikke bruger den til industrielle formål.

Sidste dog ikke mindst tilføjes nye tee -shirts -stil konstant på stedet, så ofte som hver dag. Stilen er ekstremt forskellige såvel som stilen går ud over fremtrædende karakterer, popkulturmash-ups eller skæggede kranier. Sørg for at inspicere tilbage hver dag for nyt materiale til ekstremt specielle omkostninger!

God fornøjelse!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *