Designeren, der gør Vinyl ideal

Oct 4, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan bestå af affiliate links. Se vores privatlivspolitik.

Grundlagt af Elio Fiorucci i 1967, Fiorucci er en ikonisk italiensk tøjmærke bedst kendt for sin on-trend udvalg af jeans, grafiske tees, og erklæring vinyl bukser. I løbet af de sidste mange årtier har Fiorucci genopfundet mode ved at træde ud af boksen og skabe meget eftertragtede stykker, der er trendy og bærbar. Elio har inspireret tusindvis af designere til at følge hans vej for at kombinere kunst, glamour, musik og mode til at designe stykker, der udtrykker følelser.

Den Early Years

Elio Fiorucci blev født i 1935 i Milano til barnet af en skobutik ejer. I en alder af 27, blev han inspireret til at lave farvestrålende galocher, mens du arbejder i familiens butik. En lokal modemagasin featured hans design, og det tog fart.

Elio åbnede sin første butik i 1967 på Galleria Passerella i Milano. Butikken solgte tøj designet af London designere, den kan lide af Zandra Rhodes og Ossie Clark. I 1970 havde han oprettet sin egen fabrik og godkendt berømt ”to engle” logo skabt af Italo Lupi.

Rising succes

Af 1970’erne, Fiorucci succes var på vej op. I 1974 åbnede virksomheden en stor butik på ved hjælp af Torino i Milano – sælger møbler, bøger og musik sammen med mode valg. Denne nye butik tilbydes også en restaurant, ydeevne område, og vintage tøj markedet.

Det næste år, en ny butik åbnede på Kongevejen i London, hvilket bringer afghanske frakker til masserne og popularisere leopard-hud udskrifter. bare et år senere, Fiorucci bragt sit talent til mode hovedstad Nordamerika – New York City.

Oprettelse af en Legend

Fiorucci første NYC butik lå kun en blok fra Bloomingdales på East 59th Street. På en given dag ville du finde amerikanske trendsættere som Calvin Klein, Marc Jacobs, Terence Conran, og selv Cher shopping de nyeste looks. I 1978, Fiorucci blev den første modehus at licensere sit navn for en samling af solbriller.

Mærket er også anerkendt som den første at skabe kvinders skinny jeans. Ved slutningen af ​​1970’erne, havde Fiorucci lanceret en række nye butikker over hele Asien, Europa og USA. Amerikanske mode gals måtte lide et Fiorucci tørkeperiode selv – det selskab lukket sine butikker amerikanske i 1988 efter en franchise tvist. Det var ikke før 2001, at en ny butik åbnede i New York City på lavere Broadway.

relanceringen

Da Elio Fiorucci døde i 2015, blev hans varemærke solgt til Janie Schaffer, den tidligere administrerende direktør for Victorias Secret. Med sin eksmand og servicepartner Stephen ved hendes side, duoen relanceret Fiorucci i 2017 med pop-up-butikker i Selfridges og Harrods i London og i Barneys i New York.

I september 2017 en Fiorucci butik åbnede op på Brewer gade i Londons Soho. Sammen med disse butikker kan du finde mærkets eftertragtede stilarter online. Den officielle Fiorucci hjemmeside har et stort udvalg af mænds og kvinders tøj og tilbehør. Du kan også finde de nyeste kollektioner på Barneys og Farfetch.

Vores top FIORUCCI Picks

Klassiske Angels T-shirt

Hvis du kun kunne vælge én ting fra Fiorucci, skal den klassiske Angels T-shirt ($ 95) må det være. Den smarte, klassiske-fit tee byder ikonet kerub motiv ses på væggene i virksomhedens Soho butik.

Designer hoodie

Hvis du kommer til at tilbringe $ 200 + på en sweatshirt, skal du def vælge en, der dristigt viser en designer logo, som denne Tape Hoodie ($ 215) vil ikke skuffe. Det ser utrolig komfortabel med sin afslappede, overdimensionerede pasform, og det er også en trendy stykke streetwear, at par godt med leggings eller jeans.

mager skirt

Hvis der er én ting, at dette mærke altid gør ret, det er vinyl. Den sexede og sofistikerede vinyl nederdel ($ 225) er et udsagn stykke, der er sikker på at fange for øjnene af forbipasserende. Lag det med kid shorts til beskedenhed.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *