Sådan farve koordinere dit outfit for et bedre humør

Oct 18, 2021 Uncategorized

deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Lad os se det – Mandag morgen er en træk. Weekenden er færdig. Arbejdsuge er begyndt. Og jeg har sjældent lyst til at blive klædt i mit allerbedste. I sidste mandag besluttede jeg at skifte det op.

Dette indlæg kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

I stedet for at nå frem til min go-to mørk denim og neutralt tonet top, sætter jeg på en lys orange bluse med lysebrune tweed bukser. Resultatet var ret behageligt. Ved at parre høj energi orange med jordforbindelse, følte jeg mig entusiastisk og centreret for dagen.

Psykologien bag farve siger, at hver nuance holder en anden indikator i forbindelse med en bestemt følelse. Når du kender det grundlæggende bag nuancer, forstår du, hvorfor du måske vil bytte ud uvidende sort til fredelig lavendel på en stormagtig dag. Lad os se på 5 farver for at se, hvordan du kan bære dem til et bedre humør.

TBF’s Guide til Color Coordinating Outfits for et bedre humør

Champagne smag Cape Blazer tilgængelig på Nastygal.com, $ 58,00

Rød er en strømfarve, der fremmer handling og lidenskab. passer op i den brændende tone for at vise verden, du er ustoppelig. (Medmindre du selvfølgelig venter på et rødt lys.)

Jessa Ballet Flat tilgængelig på Solesociety.com, $ 59.95

Orange er en høj energifarve, der udstråler varme og entusiasme. Par med lignende nuancer som guld eller rød til at forstærke optimismen, eller balancere styrken med neutraler som beige eller grå.

Cherokee® Women’s Pintuck Ærmeløs Top, tilgængelig på Target.com, $ 16.99

Lavendel siger sindsro. En beroligende farve af elegance og skønhed, det er hvad man skal bære, når du føler dig overvældet. For en ekstra pop, tilføj et strejf af turkis, som er en anden farve, der vil forbløffe dig.

Faux Leather Moto Jacket, tilgængelig på Charlotterusse.com, $ 39.99

Brun er jordisk og stabil. Det er en komfortfarve og kan hjælpe let med nerver, samtidig med at der leveres et stærkt fundament for mange af farverne på hjulet.

Slanke beskårne dobbeltvæv bukser til rådighed på GAP.com, $ 49,95

Hvid, som en brudekjole eller babyens onesie, handler om renheden. Sandt nok at donere et helt hvidt ensemble kan være lidt farligt i spildafdelingen, men på en varm lørdag eftermiddag er der ingen bedre måde at sige hej der foråret!

Hvad synes du om vores ide om farve koordinering af tøj for at give dig et humørforstærkning? Fortæl os i kommentarerne!

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *