Budgetplan Fashionista’s Guide til Office Shoes

Nov 9, 2021 Uncategorized

Share

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Du forstår allerede fremragende sko, såvel som når det kommer til dit job, har du også det ned. Men fremragende sko til dit job? Den del får lidt vanskelig. At lykkes i arbejdsstyrken handler om samarbejde, så det giver os mulighed for at låne en hånd. Lige her er skoene, du vil have til din arbejdsplads garderobe … såvel som de sko, du ikke gør det.

Den går-med-alt sko

Denne udgivelse kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Den grundlæggende sorte pumpe er kendt som arbejdshesten af ​​kontorsko, såvel som af stor grund, men vi vil foreslå en endnu mere alsidig hæl: den nøgnepumpe. Vi forsøger at opdage et outfit i din ekspert garderobe, der ikke går med nogen form for disse tre hæle. Hvis du kun køber et par sko i år (eller endda dette årti), køb et par af disse.

Ni vest bofire, $ 49,99 på Piperlime
Depalma, $ 49,98 ved Aldo
Pocket Court Shoe, $ 41.98 hos Asos

Den dame-lignende flad

Du kan ikke bære hæle hver dag, men det betyder ikke, at du skal vise sig at arbejde i flip flops eller crocs. Selv nogle lejligheder er uacceptable, så når du handler, skal du sørge for at vælge et par, der passer til din arbejdsplads.

En stor bekymring for at spørge dig selv: Ville Audrey Hepburn bære disse? Den ikoniske skuespillerinde elskede lejligheder, men hendes var dame-lignende, ikke barnlignende. Vælg et par med minimal udsmykning, bygning af høj kvalitet såvel som ingen skøre farver eller design.

Crocs Lina Embellished Flat, $ 31,95, Shoebuy.com //
Jessica Simpson Magura, $ 34,95, Shoebuy.com //
Perceptive producent Flat, $ 34,99 på MODCLOTH

Den kollegiale-cool sko

De må ikke se mode frem, men Oxford sko er et varmt mønster lige nu. Som lejligheder, stilletos eller kiler, gør de nogen form for outfit look chic samt er det perfekte kompliment til en blyant nederdel, en kappe kjole eller et par slacks.

Deperro, $ 44,98 på Aldo (ikke tilgængelig)
Candyce, $ 39.99 på ni vest
Ikke bedømt Executive Oxford Pump, $ 39.99 på DSW

Skoen med personlighed

Det er helt muligt at se ekspert, mens du viser din signaturstil, men når det kommer til kontorets mode, går en smule en lang vej.

Find en sko i en klassisk, klassisk form, der kommer i en fed farve eller print. Dyrehud eller print, rød eller kobolt blå nuancer, eller demure ribboner samt buer er alle helt acceptable accenter til dit fodtøj. Bare husk, du kan lige så meget af en god ting.

Leopard-Print Læder Peep-Toe Pumps, $ 39 på Spiegel
bebe “Marsha” pumpe, $ 44,90 på Nordstrom
Ribbon-Trim Sueded Cut-Out Pumps, $ 39.99 hos Newport News

Sko, der ikke er korrekte

1. Platforms.

Disse PlASHORM Heels, $ 70 på Baker’s, er søde, men ikke for kontoret. Hold dine hæle under 4 inches høj. Ikke alene ser de mere professionelle ud, men de bliver lettere på dine fødder.

2. Sandaler.

Sandheden, at disse hæle ($ 26 på permanent 21) er beige betyder ikke, at de er okay for arbejde. De eneste strappy sko vi vil foreslå for kontoret er et traditionelt par Mary Janes.

3. Fejringshæl

Ikke alle pumper er skabt ens. Ret af blonder, som disse hæle, ($ 44,95 på DSW), hæle med rhinestones, glitter og / eller en overflod af buer, flæser eller blomster. Hvis du ville bære dem til en natklub, skal du ikke bære dem til at arbejde.

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *