Fine godbidder for dig! Vi lavede en top af de mest skræmmende Halloween forsyninger

Jul 3, 2022 Clothing

, der ligger på Halloween nat i kostume og ringede dørklokke til at kræve godbidder har været en tradition i USA og andre lande i meget mere end et århundrede. Så Halloween forsyninger er en obligatorisk ting at gøre i løbet af denne periode på året. Fordi som en af ​​os ville sige – det er den mest fantastiske tid på året! ?
Ligegyldigt hvor gammel du er, eller hvor mange gange du har eksisteret omkring blokken, bliver denne ferie simpelthen aldrig gammel. De littlest får en chance for at klæde sig og gå på trick-or-treating, og forældre har en undskyldning for at nippe på en boozy halloween cocktail.
Men midt i Halloween fester og sukker rushes, har du nogensinde spekuleret på Halloweens oprindelse og historie?
Korte Halloween HistoryPreViously kendt for tidlige europæiske fejrer som alle Hallows ‘Eve, du ved allerede, at Halloween finder sted den sidste dag i oktober. Men her er noget, du måske ikke ved: Ordet selv viser bogstaveligt “Hallowed Aften”.
31. oktober var den dag, hvor Festival of Samhain, en gammel gaelisk opstod. Det markerede en væsentlig tid på året, da sæsoner ændret sig, men ikke kun. Observatører troede også grænsen mellem denne verden, og den næste blev specielt tynd på dette tidspunkt, så de kunne forbinde med de døde. Over tid, da kristendommen overtog og de hedenske undertoner af ferien blev mindsket, forblev de grundlæggende traditioner i ferien en del af popkulturen. De udviklede sig simpelthen og forbedrede sig.
Halloween leverancer, som vi ønsker i vores liv, det 19. århundrede i England, vil børn klæde sig i kostumer og gøre sange og danser for slik og pennies. Som vi påpegede før, ændrer tiden alt, og nu Halloween handler om at komme til at klæde sig og dekorere hjem og klasseværelser.
Halloween er en god måde at have det sjovt at skræmme os selv, bare en lille smule, da nætterne bliver længere, og dagene bliver koldere.
Her er en liste over vores top pick-ups, når den vedrører Halloween forsyninger. (Klik på billedet for produktdetaljer)

Så masker op og gør dig klar til fest! Vi vil sætte pris på, hvis du deler dette med dine venner for årets spookiestnat!

5/5 (2 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *