Lommer!

Jun 19, 2022 Clothing

Mindi sendte mig dette billede af Lauraultern på Emmys – selvfølgelig, fordi det har lommer. Jeg er ikke en fan af lilla (selvom det ser fantastisk på fru Dern!) Og jeg indrømmer at have en trang til at binde, at bodice op lidt, men til lommer, er alt tilgivet.

(Tror du, at kvinden i baggrunden bærer en wrap i samme farve og to hold håndtasker er Ms Dürns assistent? Jeg gør.)

Og nu, for at gå fra det sublime til den latterlige, præsenterer jeg det første dårlige spejl selvportræt af ugen – ikke i mit hotelværelse, men i et ret smukt corporate badeværelse.

Dette er denne kjole; Jeg har forsøgt at bære det på dage, når jeg tror, ​​at gode ting vil ske, og hidtil arbejder det. Sweateren er fra Lands ‘ende. Jeg er temmelig sikker på, at lyset ikke var godt nok i badeværelset, således det fuzzy foto, men flashen reflekteret i spejlet, så … Eventuelle selvportrætfotografering ideer er værdsat. (Jeg har en Canon PowerShot 1100 er BTW).

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Rant-tastic Emne # 143: “Hvad skal man bære på fly” 25. juni 2007
Arbejde i gang: Grey Ruffle DressJune 2, 2008
Giant Friday Link-O-Ramafewruuary 15, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *