De bedste læderstøvler på markedet

Jul 15, 2022 Clothing

Hvorfor det er de bedste læderstøvler

Fås i sort læder og cognac ruskind, denne bagagerum er i det væsentlige et skab værd af støvler i en sko. Lavet af det mest smøragtige italienske læder, med en mandeltå (ja tak) og gummi slidbane nedenunder (tak), blev denne tankevækkende bagagerum skabt til at være den, du aldrig går ud af din hoveddør uden. Og fordi stilen er så klassisk og vigtig, kan du. Sarah Flint nåede sit mål på den mest fantastiske måde, og de bedste læderstøvler fortjener at blive fejret. Det er en bedrift for fødderne. Jeg lavede en sjov.
Højde betyder noget, når vi taler om sko, og det er meget sandsynligt meget fast forbundet med det formål, som du bærer bootien for. En lang arbejdsdag, møder og middag med venner foran dig? Vælg 30 mm hælhøjde. Går du ud fredag ​​aften? Måske er den højere 70 mm vejen at gå. Det er en del af det, der gør Sarah Flint så strålende, hun har tænkt på de virkelige livsscenarier, der får os til ikke kun at vælge vores sko, men også stole på dem. Der er mere …
Ekstra polstring og buestøtte er opmærksom på det faktum, at … du ved, fødder går ind her i lange perioder. Ikke kun krævede skoen absolut ingen “indbrud” på det første slid, jeg ønskede legitimt ikke at tage dem af, da jeg kom hjem, fordi de bare er så utroligt behagelige. Jeg mener, er vi sikre på, at de starter? Fordi de har lyst til hjemmesko.

Sarah FlintPerfect Zip Bootie 30

Sarah FlintPerfect Zip Bootie 70

Flere ting at elske

Og bare i tilfælde af, at utroligt bue -support ikke er nok, kan du trøste (bogstaveligt talt) ved at kende de bedste læderstøvler blev oprettet med en bredere tåboks. Dette indikerer, at dine tæer ikke kæmper for plads hele dagen. Alle har masser af plads til at lide … funktion og har blodforsyning. Vild.
Intet fordømmer en bagagerum til donationsbakken som en dårlig lynlås, så vær sikker på, at disse lynlås galvaniseres for at sikre, at levetiden og en glat, uhindrende lynlås -situation for evigt. Jeg må også bare sige, at jeg synes, at de udsatte guldlynlåse er meget æstetisk tiltalende-den slags ekstra stilistiske detalje, der løfter skoen ud over den standardudgave Staple Bootie, som alle har i deres garderobe. Dette par skiller sig ud – men ikke så meget, at du ikke kan bære dem med absolut alt.
Jeg ved, at vi alle ønsker at føle os helt sikre på vores fodtøjinvesteringer, og det er en prioritet af mig at bidrage til din selvtillid. Dette er en ikke-gentagelig bagagerum. Væsentligt, tankevækkende og æstetisk alsidig. Hver. Enkelt. Boks. Kontrolleret. Af.
Perfekt.

Sarah FlintPerfect Zip Bootie 30

SARAH FLINTPerfect Zip Bootie 70

Thanks to Sarah Flint for partnering on this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *