Ikke meget mere skræmmende advarsler

Apr 30, 2022 Clothing

Kære folk, hvis du forsøgte at besøge denne blog i de sidste 24 timer, kan du måske have været konfronteret med en gigantisk Google-varsel, der siger, at dette websted kunne skade din computer … Desværre havde Google Flagged min annonce server, isocket.com, som en malwareudbyder. (Den eneste skade isocket gør det til din lommebog ved at friste dig med annoncer fra fine vintage mønstre på tværs af internettet.)

Jeg er meget ked af skræmme – jeg vil gøre mit bedste for at sikre, at det ikke sker igen!

Hvis du nogensinde er nysgerrig efter et websteds sundhed, kan du bruge Google-sikker browsing for at tjekke det ud. Her er linket til kjole om dagen.

Her er en belønningsmønsterhistorie for dine problemer:

Martha: Alt hun sagde var, “Hold det her, jeg vil være ideel tilbage.”

Bertha: Du spurgte ikke hende, hvor hun skulle hen?

Martha: Jeg ville ikke prye. Hun havde travlt.

Bertha: Hvilken retning gik hun hen?

Martha: Hvordan skal jeg huske? Det var tirsdag!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

En linktastic fredag ​​for at afslutte al linktastic fredagsmay 16, 2008
En hurtig fredagshodge-podgeseptember 21, 2007
En taknotejanuary 2, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *