Resurgence tees tee skjorter stilarter

Nov 14, 2022 Clothing

Daniel Bevis har dybt i innovative aktiviteter i store Computeranimation på universitetet. En af hans vejledere der anbefalede ham at overholde noget i grafisk stil, så han troede selv grafiske stilarter med tålmodighed såvel som vedholdenhed. Daniel håndterede for at score nogle trusser, nogle små såvel som nogle større. Det var vanskeligt såvel som prøvende tider, men på nøjagtigt samme tid producerede han ligeledes værker til tredje feststeder som Redbubble og senere Society6.

Det, der skubbede ting med, var at se værkerne i kødet, især i en fysisk såvel som konkrete tee -skjorter. Det innovative fokus forbedret mod kommunikation med andre kunstnere, han begyndte Tees.

Nedenfor kan du opdage et par af mine favoritter såvel som ikke tilfældigt, de sidste tee -shirts tilføjet, som viser dig forbedringerne såvel som den betydning, han lægger på kvalitet. Præsentationen af ​​stilarterne kan helt sikkert forbedre i køb for at fremhæve tee -skjorterne såvel som deres detaljer, men grafikken er bestemt ekstremt original med ideel farve såvel som formkombinationer.
At være ekstremt at tænke på din mening, er Revival Tees på Facebook såvel som Twitter såvel som at motivere dig til at vise din støtte, innovative kritik eller tip til at forbedre stilarterne samt give dig høj kvalitet såvel som originale tee -shirts -kunst.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *