Sådan pop Pimples uden arene (du forstår, du er skyldig, også!)

Oct 15, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Ja, så vi alle poper vores bumser. Vi skal ikke. Læger siger ikke til. Men hver såvel som hver enkelt af os finder os selv at stirre ind i badeværelset spejl, fingre parat til at reparere disse irriterende problemer selv. Så hvis vi alle skal gøre det alligevel, kan vi lige så godt være så risikofri som muligt. Lige her er nogle tips til at hjælpe med at sikre, at du ikke producerer langvarige ar eller dårligere sundheds- og wellness problemer for din hud (selvom vi ikke kan love noget, da vi ikke er certificerede eksperter).

Denne udgivelse kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Sådan pop pimples uden at forlade ar

1. Tør grundigt området og udnytte rene fingre grundigt

Kredit: Style.com

Tør problemet ned med alkoholservietter eller blid sæbe. Sørg for, at du ikke rører din hud med dine fingre, efter at du allerede har tørret den ned. Så vidt dine hænder kan du enten tørre dem med alkoholservietter; Mange andre har anbefalet at indpakke dem i toiletpapir, så du ikke rører huden direkte. (Hey, vi angav ikke denne proces ville være klassisk.)

2. POP & STOP

Kredit: Style.com

Det er ret vigtigt at bemærke, at du kun skal poppe en pimple, der virkelig har en whitehead. Hvis du bare har en rød bump, er det ikke forberedt endnu, så godt som du måske gør dine hudproblemer meget værre. Så sørg for at du har en whitehead, såvel som omhyggeligt skub forsigtigt på ydersiden af ​​pimple opad. Hvis du skubber ned, kan du tvinge bakterier dybere ind i poren såvel som forårsage en infektion. Når du skubber, kan du stoppe. Skub ikke to eller tre gange, da det kan irritere huden og gøre problemet værre.

3. Ryd forsigtigt op

Kredit: Style.com

Som tidligere nævnt er der ikke noget krav om kontinuerligt at pope en pimple om såvel som igen. Et skub for at frigøre opbygningen skal være tilstrækkelig. Så tag din alkohol tørre eller fugtige klud samt rengør området. Lad det tørre grundigt, og brug ikke nogen form for makeup, indtil den er helt lukket. Af denne grund er det bedst at gøre denne proces om natten såvel som ikke lige før en dato eller lige før overskriften til arbejde.

Held og lykke!

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *