Jeg ville tro, det var temmelig, selvom det ikke var vagt buffy-relateret. Ærlig.

May 21, 2022 Uncategorized

Tjek denne elskelige kjole på den elskelige Alyson Hannigan. Hun havde det til Emmy Awards, som hun deltog i den elskelige Alexis Denisov. (Det er sådan, at kvinde bare flyder i en sky af adorabilitet.) Jeg gjorde en desultory Google, men kunne ikke finde ud af, hvem der udviklede det. nogle ideer? (Eller bedre google-fu?)

Anyway, jeg elsker det, fordi det virker liberty-ish, og jeg er i en enorm Liberty-print fase bedst nu (stoffet på den anden dag var frihed, og jeg vil desperat have omkring fire meter af dette):

Jeg ville virkelig ønske, at der var en bedre måde at købe Liberty stof i USA andet end off eBay. Jeg mener, ebay virker, men lejlighedsvis vil du købe et bestemt antal værfter, ikke bare hvad de tilfældigvis har skåret. og de har tendens til at koncentrere sig om de klassiske blomster og ikke de vacklede moderne ting jeg drikker over. Åh, mine første verdensproblemer, hvor udfordrende og uhåndterlige de er!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Kære Libertynovember 28, 2007
Frygt for bekymring for failuremay 1, 2008
HOWTO: Køb FabricMarch 5, 2007 med 106 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *