Hundrede Kjoler: Dag 18

Feb 26, 2022 Uncategorized

Her er dagens kjole:

Dette er en anden collarless enkelhed 1577 – da jeg var nødt til at gøre krave amputation på denim en, tænkte jeg, “Hey, hvad hvis jeg gjorde det med vilje?” og voilà:

BIIAS-bindingen til halsen er en lille smule klumpet. Stoffet er en lysere twill, så det viste sig gennem meget mere, end jeg troede det ville (bedre billede af stoffet nedenfor). Jeg er meget tilfreds med lommen foring (det er Liberty, Natch):

Her er ryggen, hvor du kan se præcis det sted, jeg savnede, mens jeg trykker på dette, før du tog billeder:

Og lynlåsen, som er virkelig forfærdelig, en c- i bedste fald. Af en eller anden grund kom denne kjole ud mindre end jeg troede, det ville så jeg skal gå tilbage og fortryde begge sidesømme og snyde dem ud lidt, og gøre lynlåsen “højre” i processen. Det er overflødigt at sige, at dette ikke er sket endnu. Overhovedet.

Jeg har tendens til at bære denne kjole i vintersæsonen (det er varmt) med sorte støvler og en sort sweater (eller brune støvler og en brun sweater). Det er også en god rejseskjole, fordi jeg lavede lommerne ekstra dybt. Nu, hvis jeg kun formåede at få det på toppen af ​​bunken til reparation …

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Party Dress! 15. december, 2013in “Erin_Sewing”
Vil du gerne se en ny kjole? 8. december 2013in “Erin_Sewing”
Hundrede Kjoler: Dag 28June 30, 2013in “100dresser”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *