Flashback mode – hvordan man kan bære Pailletter

Oct 27, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Én lektion vi lært af den nyligt indgåede New York Fashion Week er dette. Pailletter er tilbage, baby. Coach, Tom Ford, Oscar de la Renta, Michael Kors og andre fordoblet-ned på den lille skinnende skiver til deres forår 2018 kollektioner.

For at fejre tilbagelevering af gnistre, vi genoptagelse (og omlægning) vores råd om styling pailletter, offentliggjort første gang helt tilbage i 2010. Dengang, omkring iført pailletter, vi sagde: frem for alt andet, holde det klassiske. Her er hvordan det skal gøres.

Sådan stil Pailletter – Dos og Don’ts

Må ikke dobbelt op på pailletter.

Som med de fleste tendenser, overdrive det er en væsentlig måde ikke. Ja, det er nemt at blive hypnotiseret af alt, skinnende pragt. men hvis du har en sequined nederdel, bare sige nej til sequined kobling og sequined strappy sandaler.

Vælg i stedet underspillede klassikere. En blød, kashmir-lignende trøje, for eksempel, ville balancere pænt med barske at sequined skørt. tilføje solid-farvet pumper til mix, og du er gyldne. Ordspil bestemt.

Gør nedtone dine dagtimerne sequined udseende og spille op dine natlige dem.

Du kan bære pailletter, når solen er ude! bare bære dem mere sparsomt end du ville natten. Jeg er ikke sikker på dette, men jeg har hørt alt for mange pailletter i dagtimerne forårsager hornhinde forbrændinger i dine tilskuere og beundrere.

For dagtimerne, så prøv en poleret guld pailletter cami, under en creme cardi med wideleg tan bukser og nogle monokromatisk passende platform pumper.

E.F.L.A. Paillet Pencil Skirt, $ 49, ASOS

Om natten kan du bære at sequined blyant nederdel eller mini-kjole. samme gælder for sequined håndtaske. og da vi er på dette emne, bør en sequined håndtaske aldrig være andet end en kobling eller wristlet. Ingen fuldt sequined gym poser eller Totes. Vær venlig.

Må ikke bære pailletter i lyse mønstre eller farver.

En sort sequined kappe til en ferie cocktailparty? Ja. Det er et fabelagtig tage på den traditionelle lille sorte kjole. men en fuschia sequined kjole med en poufy prom-agtig nederdel? Nej Yndig på mannequin, men næsten umuligt at trække ud, medmindre du er 17 og overskrift til Sno Ball.

Pailletter i sig selv standout. Må ikke parre dem med en lys farve, medmindre du ønsker dit tøj til at føle sig som en visuel overfald til alle omkring dig. Stick med neutrale, solide farver. Det er din sikkerhedszone.

Må købe kende alle vil huske det.

Hvis du er ude med pris pr slid i tankerne, en sequined kjole typisk ikke træne. Du kan bruge en sequined håndtaske igen og igen, men en kjole? Ikke så meget. Hvis du har en hel sæson af parterne til at komme igennem, og et begrænset budget til fest-slid, springe sequined kjole, fordi alle vil huske du havde det parti til parti. Du får træt af det hurtigt, også.

I stedet vælge en sequined kobling eller sequined nederdel. så kan du ændre dit udseende med lyst hued toppe og alsidige sko. Du vil skille sig ud for alle de rigtige grunde.

Vores top Budget-Friendly Ha ‘pailletdresset Fund

Marina Cap Sleeve Lace Paillet Midi Kjole, $ 49,97, Nordstrom Rack

Sassy Paillet Cami, $ 39 Revolve

INC Paillet T-shirt, $ 23,73, Macy er

Paisley og Paillet Crinkle Textured Tørklæde, $ 19,97, Nordstrom Rack

Vil du være at hoppe ind på pailletter tendens? Lad os vide i kommentarerne!

Er du fan af flashback mode? Du vil elske vores artikel om Norma Kamali og budget Fashion.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *