Sentimental gifting – Angiv, hvad du virkelig indebærer i år

Nov 1, 2021 Clothing

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan omfatte affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Jeg har blandet følelser om sentimental gifting. Jeg elsker at give en gave, der er virkelig meningsfuld, men jeg kæmper for at opdage den præcise ting, jeg forestillede mig. Samt så vil jeg vende sig til Pinterest for Crafty, håndlavede muligheder – som starter ambitiøse visioner af vittige scrapbøger samt hånd-pyntet tørklæder såvel som omhyggeligt konstruerede smykker.

Men i sandhed ville det tage en fravær fra livet for at få alt, hvad der er gjort før ferien. Med begrænsede forsyninger af budget, tid såvel som innovativ energi, ender jeg i indkøbscenteret, der browser de upersonlige duftende lotioner samt matchy beanie-and-tørklæde sæt.

I år laver jeg en opløsning tidligt: ​​ikke meget mere duftende lotion gaver! Vil du være med i mig? Tjekket ud på simple såvel som overkommelige, sentimental gave ideer, lige fra readymade til håndlavet.

Åh, såvel som spoiler alarm! Disse er ægte gaver til ægte mennesker i mit liv. Hvis du er på min liste, skal du stoppe med at læse nu, medmindre du ikke kan lide overraskelser.

Den hurtige, enkle og ideelle gave: Charms

Charms har remade sig i de seneste år. Når den gaudy arm candy af bedstemor, der bærer også meget læbestift, er charme nu hofte såvel som trending. Chamilia er min go-to for smykker gave ideer, da stykkerne altid er høj kvalitet såvel som smukt designet. Du vil opdage mange muligheder på Chamilia.com, men to jeg kan lide at blive talt af Chamilia Petite Charms samt Chamilia Alphabet Disc Charms.

Chamilia Alfabet Disc Charms, $ 30 samt Chamilia Petites Charms udstråle og tro, $ 25 hver

Butik til brudepige gaver (ingen ring påkrævet!)

Hvis du vælger en gave, kan du tilpasse, shoppe for brudepiger gaver. Stykker, der markedsfører sig selv som brudepige gaver, er typisk overkommelige såvel som designet til personliggørelse.

Indgraveret læbestift sag, $ 12,95, kreativeearth på Etsy

Denne læbestift situation er beregnet til at have din brudepigens allerførste navn på det. Men hvis de vil indgrave et navn, vil de indgrave enhver form for ord, du vil: Kærlighed, tro, styrke, muligheder, swagger. Hav det sjovt med det!

Når du er i tvivl: Brug din Sharpie

En farvet eller metallisk sharpie kan dreje kaffekrus såvel som dessertplader til langsigtede såvel som forskellige kunstværker. Freehånd et ord eller et citat, hvis du er modig eller udnytter en stencil samt udfyld mellemrummet til en smuk, kunstig gave, der er 100% unik.

Mit sharpie krus projekt

Jeg købte kruset på Walmart for omkring $ 4, såvel som mit barn freehanded bogstavet med en metallisk sharpie. Blækket forbliver, hvis du bager det i 30 minutter – se en fuld vejledning her.

Du kan også bruge Sharpies at få kunst!

Hvis du vælger en gave, der er mindre breakable, skal du prøve at arbejde din skarp magi med et stykke træ eller endda billedpapir samt en god fotoramme.

Wordsmithing Wisdom

Nogle gange opdager det bedste tilpasses gave er den simple del. så du får hængt op crafting de bedste ord til at personalisere det. Vi er ikke alle digtere, trods alt, samt snor ord sammen til at producere noget meningsfuldt er svært.

Graveret Watch, $ 52, innovativ udnytte af Tech på Etsy

Personlig Tørklæde, $ 49, TheCozieCover på Etsy

Langdistance Pillow, $ 38, FinchAndCotter på Etsy

Første navne samt initialer er store standby muligheder, selvfølgelig. men du kan intensivere din personalisering spil med disse ideer:

Vigtige datoer (fødselsdage, jubilæer, personlige milepæle)
Sangtekster
Citater
Beliggenhed samt hus referencer (kort eller koordinater for din giftee foretrukne sted)
Book samt Holy Bible passager

Hvad er dine mest smarte sentimentale gaveideer i år? Andel i kommentarerne!

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spammappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *