Faders dag brugerdefinerede gaver. Super iøjnefaldende!

Apr 1, 2022 Uncategorized

Vi vælger nogle fantastiske fædre dag brugerdefinerede gaver såvel som vi er glade for at dele det med dig. Men først, nogle historie lektion?
Kort historie
Som mors dag har den nutidige amerikanske version af fars dag en historie, der går godt ud over lykønskningskort.
Den allerførste forstod fars dagstjeneste opstod ved Williams Memorial Methodist Episcopal Church South i Fairmont, West Virginia, den 5. juli 1908. Takket være indsatsen fra Grace Golden Clayton. Fru Clayton havde spurgt sin pastor, Dr. R. Thomas Webb, hvis en søndagstjeneste kunne blive afholdt for ære fædre. Mens han manglede sin egen far, som var døde i 1896, ønskede fru Clayton især at have en tjeneste i minde om de over 200 fædre, der var døde i Monongah minedrift eksplosion.
På trods af omfattende støtte sluttede fars dag ikke at være en langsigtet nationalferie i mange år. Den allerførste udgift blev introduceret i kongressen i 1913, men på trods af opmuntring fra præsident Woodrow Wilson, det passerede ikke
I 1972 underskrev præsident Richard Nixon en lovgivning for fars dag. Siden da fejrer vi det årligt på den tredje søndag i juni. Lige siden har det været en officiel, langsigtet nationalferie.
Fathers Day Custom Gaver
Fars dag, er den perfekte tid til at skyde op grillen, åbne nogle kølige øl samt bruge lidt tid med din papa. Vi troede på nogle gaver, der helt sikkert vil sætte et stort smil på hans ansigt. Vi håber, at disse vil få dig ud af problemet (klik på billedet)

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *