Bewitched, ppocketed, forvirret

Jun 5, 2022 Clothing

Julie (af så-retro vintage mønstre) sendte mig dette link til en af ​​hendes babyer. (Klik på billedet for at besøge noteringen). Bag mig op på dette, folk – kvinden på ideen kunne passe sit eget hoved i hendes lommer, ikke? Jeg hallucinerer ikke?

Faktisk, selvom jeg hallucinerende, er jeg ikke sikker på, at jeg bryr mig. Virkelig, hvis du sammenligner disse lommer til alle de enorme, uanstændige dyre håndtasker, der synes at forårsage, at hver berømthed nogensinde har snappet af en tabloid at liste lidt til højre, virker de tilbage – sane, selv.

(Kjole på ideen er faktisk meget tæt på en af ​​mine yndlingsmønstre, Butterick 7130, kun med Perk Gigantic Buckled Lommer.)

Jeg kan lide, hvordan kvinden i rødt har vendt hendes ansigt væk fra skuespillet, men støber øjnene tilbage … kan ikke se, kan ikke se væk!

Jeg skulle sætte en afstemning i dette indlæg, men det ville indebære en masse rodet opgradering af min skabelon, så jeg vil bare bede dig om at efterlade en kommentar i stedet med dit svar. Er disse lommer: a) latterligt b) funktionelle c) latterlige, men mindre latterlige end de absurde håndtasker (og bestemt mindre latterlige end legwarmers, som jeg troede var døde i 1980’erne, og jeg er skuffet over alle jer, der var ansvarlig for at bringe dem Tilbage, faktisk Ballerina / OS undtagen) D) “Jeg har på dem ideelle nu, AIFG!” E) Andet (angiv venligst).

(Jeg lover, jeg vil gøre en ordentlig afstemning en dag …)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Sådan: Lav en tre-panel nederdel har lommerfebruaren 18, 2007
LINKTASTISK FRIDAY: WORNETNESS EDITIONMAY 30, 2008 med 41 kommentarer
Secret Lives of Kjoler # 14march 27, 2008 Med 80 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *