Karriere memo: Præcis hvordan man fortæller, om dit påklædning er kontor-passende

May 20, 2022 Uncategorized

, sagde hun “vi?”
Ja, det gjorde hun faktisk.
Ud over at dele mine egne besættelsesideer såvel som anekdoter, troede jeg, at det ville være endnu meget bedre at få min gode ven Lauren McGoodwin til at deltage i samtalen også. Hvis du ikke forstår Lauren, er hun skaberen af ​​det ekstraordinære sted besættelse Contessa, hvor hun såvel som sit team tilbyder vigtige besættelsesideer såvel som ressourcer til arbejdende kvinder. Lauren såvel som jeg endte med at blive hurtige gode venner efter at have tilfredsstillet over et år tilbage, da vi lavede et webinar sammen til hendes side så godt, som jeg har døet for at opdage en metode til at bringe hendes fremragende anbefalinger til memorandum besøgende lige siden.
I denne besættelsesmemo-serie, Lauren så godt som jeg vil gennemgå alle slags jobrelaterede vanskeligheder, som arbejdende kvinder står overfor. Da ingen to arbejdsmiljøer er nøjagtigt nøjagtigt de samme, såvel som der er ingen formel for den bedste besættelsessti, ønskede jeg, at denne serie skulle være samarbejdsvillig såvel som samtale med nogen, hvis meninger jeg virkelig respekterer.
Når det vedrører dagens emne-at finde ud af, hvad der er ordentligt at bære for at arbejde-er der absolut ingen ensartede uniform. Ikke desto mindre, som du vil tjekke ud nedenfor, Lauren så godt som jeg er enig i, at der er en universel teknik, som alle kan tage, uanset om du er en klassetrininstruktør i Albuquerque, en revisor i Chicago eller en advokat i NYC.

Mød Lauren! Mary: Lauren, jeg er så ekstatisk at arbejde sammen om disse stillinger! Når jeg troede på at dele besættelsesanbefalinger såvel som at gå over jobrelaterede udfordringer, forstod jeg, at der ikke ville være nogen meget bedre wing-kvinde end dig, dronningen af ​​besættelsesråd! For besøgende, der ikke allerede forstår dig (skam dem), kan du fortælle os lidt om din ekspertbaggrund såvel som nøjagtigt, hvordan du vedrørte at begynde besættelses Contessa?
Lauren: Jeg online i Los Angeles, såvel som inden jeg begyndte besættelse Contessa i 2013, hjalp jeg mange år som forretningsrekrutterer for Hulu. Såvel som før det arbejdede jeg som assistent, fast besluttet på at prøve noget andet. Så jeg har været på begge sider af ansættelsestabellen såvel som jeg er fortæret med at hjælpe kvinder med at udvikle succesrige karrierer på deres vilkår. Mine besættelsesanbefalinger er blevet vist i Forbes, Quick Company, Huffington Post, Service Insider, Entrepreneur osv. Såvel som jeg er begejstret over at have chancen for at tale om mit foretrukne emne med memorandumlæsere!
Sådan fortæller du, om noget er Office -passende Så lad os dykke ned i dagens emne, skal vi? Den evige arbejdstøj i nøjagtigt, hvordan man finder ud af, hvad der er korrekt for dit kontor. Jeg mener, at denne bekymring er især skræmmende såvel som stressende, når du lige er begyndt på din besættelse eller lige begynder en ny opgave så godt, som du endnu ikke har haft muligheden for at interensere, hvad dine kolleger bruger hver dag. Hvor starter man?
L: At starte en ny opgave kan være skræmmende – hvordan vil det være!? – og en ekstra stressor er den uundgåelige bekymring for, hvad man skal bære på din allerførste arbejdsdag. I dag varierer arbejdspladser meget mere end nogensinde, hvilket indikerer, at det ikke altid er normen for, at forretningstøj er metoden til at gå. Der er dog universelle metoder til teknik denne vanskelighed for at lette dine første dages jitters samt indsnævre dit sartorial-valg.

Hvad man skal bære på interviewm: Jeg er helt enig. Selvom der absolut ikke er nogen kjole -kode på tværs af brancher, er der meget, du kan gøre for at bestemme, hvad der er passende. Oftest bliver jeg spurgt om, hvad jeg skal have på et interview, så godt jeg altid opfordrer folk til at (1) gøre så meget forskningsundersøgelse på internettet som muligt; (2) spørg gode venner, der arbejder på lignende markeder om, hvad de bærer for at arbejde; såvel som (3) når du er i tvivl, overdress.
L: Jeg er helt enig med dine ideer! Da jeg arbejdede inden for tech, hvor vi havde en ekstremt afslappet kjole-kode, kunne jeg godt lide at se interviewpersoner kjole lidt mere op. Du har ikke opgaven endnu, så sørg for, at du stadig er i den “kjole til at imponere” -fasen. If you’re interviewing in a a lot more innovative field like fashion, they’ll commonly want to see that you in shape their “vibe” or culture. For example, I had a good friend recruit at Tory Burch back in the day as well as theY forventede absolut de interviewede at kjole svarende til Tory Burch -stilen. For dem, der er meget mere innovative felter, er det endnu en metode til at angive “Jeg er virkelig en brandambassadør for dette firma.”

Bossdenesa kjole kjole

Bossjanesa fit jakke

Før du starter: Jeg er helt enig. Hvis du arbejder inden for mode eller en hvilken som helst form for innovativt felt, skal dit udseende vise, at du har en påviselig rente for mode såvel som kreativitet! Men lad os skifte gear her. Lad os oplyse, at du har fået interviewet samt landet drømmejobbet. Præcis hvordan foreslår du, at folk teknik dressing til de allerførste dage af et nyt job? Det er så vigtigt at gøre et godt første indtryk!
L: Længe før din allerførste dag er der et par teknikker, som du kan bruge til at hjælpe med at finde ud af kjole -koden. Det afgørende skal være opmærksomme. Hvis du har et in-office-interview, skal du være opmærksom på, hvad intervieweren har på sig. Er hun utroligt klædt ud på en fredag? I så fald er det sandsynligvis risikofri at antage, at virksomheden forventer standard forretningsantøj. Før dit interview, når du går ind i selve bygningen, skal du også lave mentale noter om, hvad andre arbejdere bærer. Når det er sagt, hvis alle bruger jeans, kan det stadig være finest at vente indtil efter dine allerførste dage for at overholde FIT (ordspil beregnet!).
Det er ligeledes et godt koncept at inspicere virksomhedens sociale netværkskonti for påklædningsinspiration. Udgiver virksomheden fotos af begivenheder på Facebook eller Instagram? Hvad med billeder på Glassdoor eller på forretningsprofilsider? Rul med disse feeds for at se, om du kan opdage enhver form for billeder med medarbejdere, samt notere deres tøj.
Endelig, hvis du stadig er i tvivl, skal du inspicere med HR eller rekruttering. Telefonopkald eller e -mail din ansættelse, kom i kontakt med såvel som spørg, om der er en bestemt kjole -kode til virksomheden, eller om hun kan give dig en introduktion af det normale påklædning.
M: Jeg kunne ikke være mere enig. Jeg tror, ​​det er altid et godt koncept at være lidt meget mere klædt i de vigtige meget første dage, når du tilfredsstiller folk for allerførste gang. Jeg må sige, jeg kan godt lide dit forslag om at forfølge disse forretningsmæssige sociale netværkskonti! Ahhhh -teknologi. Jeg vil ligesom absolut ikke være sky med at e -maile HR eller en af ​​dine kvindelige interviewere, der spørger, hvad folk bærer på kontoret. Da jeg betjente Wall Street havde jeg en række nye ansættelser e -mail til mig, før de begyndte at anmode om henstillinger om, hvad kvinder normalt brugte på vores kontor såvel som jeg troede, det var et fremragende spørgsmål! Det viste mig, at de nye ansættelser var i ekstase over deres allerførste dag såvel som at tage det alvorligt.

De allerførste par dage: Nu tror mange mennesker, at når du har landet jobbet, er den hårde del forbi, men jeg tror, ​​at din allerførste uge eller to på opgaven har brug for særlig opmærksomhed. Hvordan tror du, at denne periode skal kontaktes?
L: Det er blevet angivet såvel som igen, men det er altid finest at fejle på siden af ​​at være overdresset. Dette er sandt, selvom du arbejder i et meget mere afslappet miljø. Undersøgelser bekræfter virkelig, at det er meget bedre at overdrive, da dit tøj kan påvirke dit selvtillidsniveau såvel som den metode, andre ser dig. I betragtning af at din allerførste uge handler om at indstille fremragende indtryk, vil du føle dit bedste!
I løbet af de allerførste par dage kan du nyde nøjagtigt, hvordan topfolk i kontoret kjole, tage signaler fra kvinder i ledelsen, samt fejle på siden af ​​”kjole til den opgave, du ønsker.” Hvis du føler dig overdresset på din allerførste dag, skal du ikke bekymre dig – skal du bare ændre dit påklædning til den næste dag.
M: Amen! Jeg tror, ​​det er vigtigt at bemærke, at du på dette tidspunkt i dit job har begrænset metoder til at sende stærke, positive meddelelser til din manager såvel som dine kolleger. Da det er dine allerførste dage, har du endnu ikke haft muligheden for at verificere nøjagtigt, hvor blændende du er, eller nøjagtigt hvor fremragende du er på det faktiske job. I stedet skal du sende disse meddelelser i andre metoder såvel som at give dig selv godt en betydelig del af det. Sæt en fremragende allerførste opfattelse ved at dukke op tidligt og nå ud til at introducere dig selv til kolleger, spørge tankevækkende bekymringer samt klæde dit bedste.De kommende månederm: Når de allerførste par uger er i bagspejlet, hvad skal kvinder huske på kontorantøjet?
L: Når tiden går så godt som du rydder op i din nye position, begynder du at blive meget mere komfortabel med forretningskulturen. Dette er, når du kan skifte ting op – inden grund. Dine tidlige observationer (og den fase, hvor du begik en fejl på siden af ​​overdresset), vil hjælpe dig med at vælge påklædning, der overholder retningslinjer for erhvervsliv, men afslører stadig din personlighed. Så gå videre, kast et fedtfarvet tørklæde derinde. Du har tjent det.
M: Jeg er helt enig! Nu hvor alle forstår dig så godt som du har veletableret dig selv som et stærkt medlem af teamet, kan du absolut få meget mere innovativ med dit arbejdsgarderobe. Imidlertid er det største problem, jeg ofte har set, efter at man bliver komfortabel i deres funktion, den konstante tilbagegang af deres påklædning – især når det vedrører kontorets passende. Lad os f.eks. Angive, at du arbejder i en serviceformet arbejdsatmosfære og begynder at rationalisere sort denim i stedet for meget mere ekspert sorte uldbukser. Før du forstår det, endte disse sorte denim med at blive sorte leggings “netop dette, da jeg ikke følte mig fremragende i morges!” Du vil sikre dig, at du ikke begynder ned ad denne glatte skråning, da selvom du overtaler dig selv om, at ingen er interesseret, sender det absolut et signal. Så jeg tror, ​​det er altid vigtigt at forblive tro mod de tidlige vurderinger af, hvad der er korrekt på din arbejdsplads. Så længe du gør det, vil du være gylden!

Klik lige her for dagens påklædningsoplysninger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *