BOOOOOOOOOOOTS!

Feb 24, 2022 Uncategorized

Tilgiv de mange OOOOOOOOO’er og udråbstegn, men det skal virkelig have det:

De er Corso Como Rhonda (tilgængelig fra Amazon og hvor som helst støvler sælges; Jeg har fået min forsigtigt for-elsket – og væsentligt mere overkommelig end listen – på eBay). og jeg loooooves dem. (Der er de oooo igen!)

Jeg forstod ikke, da jeg flyttede til bugten i sidste år, hvor meget jeg ville have brug for flade sorte støvler. Du ser, når det er stort set 50 grader hele vinteren lang, det er for koldt for bare ben, men lidt for varmt til strømpebukser. Dette blader kun knæ sokker (som jeg elsker, men er lejlighedsvis lidt juvenile) og støvler. Flad, sorte støvler, der vælger alt. (Hvis du spørger “Hvorfor har du ikke bare bukser,” Dette skal være din første gang her på en kjole om dagen. Arkiver er til højre. Tag din tid, vi venter.)

Flade sorte støvler. lyder simpelt, ikke? Du kan ikke åbne en webbrowser uden at snuble over et boot-salg, denne årstid. Men fejlen i min boot-søger plan er, at jeg har store kalve. Store, muskuløse, jeah-i-brugt-til-play-college-fodboldkalve. Kalve, der ved 16 “rundt, er nøjagtigt en tomme større end en masse støvlers øverste omkreds.

Men disse smukke bløde, klassiske støvler har to elastiske indsatser i ryggen. Det ligner et sødt designfillip, men de to indsatser indikerer, at disse støvler bare passer, uden at jeg skal tage dem til den magiske boot-stretching mand. (Gør mig ikke forkert, jeg er taknemmelig for den magiske boot-strækningsmand, men besværet “vil det strække?” Indikerer, at jeg normalt er begrænset til at få støvler på super super-salg, så i tilfælde De strækker sig ikke, jeg har ikke tabt for meget tid og penge.)

Så tak, Corso Como, for at fordoble sig på elastik. to tommelfingre op! (Og tak, for ikke at drapere disse støvler i meningsløst metalhardware og skørebånd.)

(BTW, hvis du har det modsatte problem – Teeny ectomorphic Jackstaw kalve – tjek det sidste bogstav her på Tomat Nation’s Vine for dine muligheder. Fordi, desværre er der ingen magisk boot-krympende mand.)

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Bukser på bootsnovember 16, 2007 med 48 kommentarer
Møller i Pocketbook [Forsigtig: Lang indrejse] 2. juli 2007
Hvor jeg foregiver at være en ægte Fashion Blogger (TM) 9. januar, 2012in “Fashion Blogger”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *