Rød flare nederdel og blonder bluse i Lissabon

Jul 4, 2022 Uncategorized

fyre, i dag er den sidste dag med tidlig adgang til Nordstrom -jubilæumssalget. For Nordstrom -kortholdere indikerer dette, at du en dag har tilbage til at afslutte din shopping, før oversvømmelsesportene er åbne for offentligheden i morgen, og tingene begynder at sælge utroligt hurtigt. For dem af jer, der ikke er kortholdere, skal du gøre dine ønskelister klar, så du kan angribe første ting !! Salget åbner op for offentligheden i aften ved Midnight PST, når jeg offentliggør min liste over de top 30 allerbedste ting i salget. Med så masser af gode genstande på tværs af så mange kategorier, kan det være overvældende at navigere, så kom tilbage her ved midnat eller første ting i morgen formiddag for min guide til det bedste af det bedste!

I dag deler jeg det tøj, jeg havde på vores første dag med at udforske Portugal. Vi begyndte vores tur i Lissabon og tilbragte dag en på at gå gennem Alfama, Baixa og Bairro Alto kvarterer. Jeg laver et fuldt indlæg om vores Portugal Travel Plan i aktion til kommentarerne og e -mails, som masser af dig har sendt anmodet om mine ideer og anbefalinger, men indtil jeg får chancen for at udarbejde alt dette for dig, tænkte jeg, at jeg ‘ D Del dette tøj med nogle af mine meget foretrukne stykker til turen.

Dette nye røde bluss nederdel, som jeg hentede ideel før turen, fik mig til at svinge fra det øjeblik, jeg så det, så det er ikke overraskende, at det var den første ting ud af min kuffert at bære på første dag. Jeg er 5’10 ”, og det er et par centimeter over knæet på mig, men hvis du er lidt mere petite, tror jeg, det helt sikkert ville være længe nok til endda at bære på kontoret. Intet som en bedste hæfteklamme, der går fra arbejdsuge til weekend, med udskæringer til trend til at starte!

Denne blonder-bluse har været en forårsfavorit (du kan huske den fra dette arbejdstøjspost for et par måneder tilbage) og blev slidt mange gange under vores tur. Jeg har fundet flere lignende stilarter her, her og her og med vejret i Lissabon i de høje 60’ere/lave 70’ere, var jeg begejstret over at have denne lette lange ærmer.

Igen, hvis du følger mig på Instagram, ved du, at denne Boater -hat blev båret omkring hver anden dag. Jeg har kun opdaget Janessa Leone i de sidste par måneder, men elsker absolut håndværket af denne klassiske hat – et stykke, jeg har i årene fremover. En af de bedste ting er, at hendes hatte kommer i flere størrelser (Big Head Alert), så den one-size-fit-alle-versioner hos andre købmænd fungerer ikke for mig. Hvis det ikke er et problem for dig, har jeg også identificeret dette meget mere budgetvenlig mulighed.

Tillykke med torsdag alle sammen, og husk at tjekke tilbage her sent i aften/tidligt i morgen formiddag for nogle meget mere Nordstrom Sale finder til den episke offentlige adgangsåbning i morgen !!

Skørt: c/o Reiss (lignende her (på salg!) Og her) | Skjorte: gammel, lignende her og her | Sko: Gamle, lignende her, her og her | Hat: Janessa Leone (også her, lignende her og her) | Taske: Cambridge Satchel (udsolgt, lignende her og her) | Solbriller: Madewell

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *