Celebrity Style Deconstructed: Freida Pinto

Sep 1, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Freida Pinto kan være den mest ned-til-Earth Celeb i L.A. Hun holder væk fra festscenen, forårsager aldrig kontrovers og forbliver loyale over for sin langtids kæreste, kollega Slumdog Millionaire Alum Dev Patel.

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Uden at lade lysene og kameraerne komme til hende, klarer Freida Pinto at være en af ​​de mest glamourøse kvinder, der eksisterer. Med ser sådan ud, er det ikke svært for hende at skille sig ud, men det er den måde, at Freidas ydmyge ånd oversætter til sin stil, der virkelig sætter hende bortset fra masserne.

Credits: Ammar Abd Rabbo / Abaca og Dan Steinberg / AP

1. Kom tilbage til dine rødder

Freida Pinto er Indiens hotteste eksport, og hun vil ikke lade os glemme det, især da hendes smukke beklædningsgenstande typisk giver en sartorialnik til hendes unbredde. Vi elsker, at L.A. er ikke blevet freida’s la-la land, og at hun stadig er jordet nok til at rocke sin egen stil på et sted, hvor billedet er alt. Sexet tillid begynder med at vide, hvem du er, og hvor du kom fra. Hvorfor ikke vise verden gennem dit tøj?

1. Etniske Trims Woven Dress, $ 27,80, for evigt 212. Indah Maya Dress, $ 97, Swell

2. Gør en erklæring med bling

Credits: Fred Duval / Filmmagic og Dominique Charriau / WireImage

Freida Pinto er en af ​​de mest sparkly kvinder på det røde tæppe, men mærkeligt har hun næppe smykker. I stedet kan Freida lide hendes bling og baubles, hvor de vil forårsage hende mindst problemer: lige på hendes kjole. Især når du arbejder kameraet, er det en lettelse at ikke være nødt til at stå op med halskæder og øreringe. Og det vil spare nogen pige en masse stress, der ikke behøver at tage dig tid til at vælge det rigtige tilbehør.

3. Kimchi Blue Embellished Tank Top, $ 30, Urban Outfitters4. Skift kjole med stenudsmykning, $ 103, Asos

3. Vælg lyse og rige nuancer

Credits: Dominique Charriau / WireImage og Andrew H. Walker / Getty

Der er ingen kvinde i Hollywood (og vi betyder absolut ingen kvinde), der udnytter farve i hendes garderobe samt Freida Pinto. Da hun trådte ind i stedet for næsten fire år siden, har det været freidas dristige nuancer, der har landet hende på listen efter liste over bedst klædte celebs. Ganske vist har hun en fordel – enhver farve ville se godt ud mod den perfekte olivendommer. Du kan muligvis ikke bære hver farve, men det betyder ikke, at du ikke bør gøre brug af nuancer, du ser fabelagtig ind.

5. Gailni Bini “Gail” strikket top, $ 38, Dillards6. Type Z Quinn Dress, $ 85, Zappos

4. Opret elegance med glans

Credits: Steve Mack / Filmmagic og Axelle Woussen / Bauer-Griffin

Uanset om det er et skinnende satinstof eller en glitrende trim på din kjole, går en lille skinne langt, når det kommer til at stå ud fra mængden. Vælg bløde, silkey stoffer til toppe og satin sko for at vende dit udseende fra sødt til chic.

7. Plisseret hals silke top, $ 35, den begrænsede8. Hevenly Satin Hæle, $ 20, Steve Madden

5. Når du kan, holde det simpelt

Credits: Steven A Henry / WireImage og Les Wawrow / Getty Images

Når hun kan slippe af sted med det, Freida spiller det afslappet, som vi synes er en genial træk. De ting om glamour er, er du nødt til at vide, hvornår de skal bringe dit A-game og når at holde det afslappet. For dagtimerne, eller endda for mindre-end-formel aftenarrangementer, Freida træder ud med en simpel blow-tør, ukomplicerede silhuetter og nøgen nuancer. På den måde, når hun bringer glamour, det gør, at meget mere af en erklæring.

9. American Vintage kort tanken Kjole, $ 57, Revolve Clothing10. Fergalicious Utopia, $ 30, berømt Fodtøj

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *