En pedal Serger

Jan 17, 2022 Uncategorized

Jeg har altid kunnet lide syning på trædepladen syning maskiner. elektriske maskiner bare ikke har den hastighed kontrol, magt ved lave hastigheder, samt indbygget fodmassage, du får, mens syning med en pedal syning maskine. Bortset fra min serger samt dække sting maskiner, jeg næsten altid udnytte trædepladen hæftemaskiner.

Jeg har troet, det ville være fantastisk at have en pedal serger, også. Ikke alene så jeg kan bruge det, når magt var ude, men også for at få den langsommere hastighed samt meget bedre hastighed administrere for vanskelige kurver, som jeg aldrig kan håndtere at sy helt på en høj hastighed elektrisk serger. så godt som du ved, bare for sjov. alle af os kravet sjovere disse dage.

Jeg forsøgte at fjerne motoren bælte fra min gamle serger, så godt som jeg kørte en pedal bælte over håndhjulet. Det slags virkede dog bæltet gled en masse, så jeg forudsat op på den idé.

Jeg var ophidset, da jeg faldt over et spædbarn Lock BL3-407 vintage tre-trådet overlock maskine fra 1970’erne. Det har en aftagelig rem dæksel, der kan tages for at underkaste båndet rillen på håndhjulet. De groove stikker ud forbi kanten af ​​kroppen af ​​maskinen, så du kan hurtigt magt det med en skinnekontakter bælte.

Jeg lavede en træ platform til at gå over hullet i min skinnekontakter tabel, elimineret gummifødder på serger, samt skruet maskinen direkte til platformen med skruerne fra fødderne. Jeg gjorde platformen høje nok, at jeg kunne benytte nøjagtig samme bælte jeg udnytter med min syning maskine uden at fjerne eller justere bæltet.

I situation, du spørger sig selv om det fjerne bæltet, det akvarium slange. Jeg har opdaget jeg foretrækker det til læderbælter. Det er håndterligt samt bare en smule elastisk, hvilket gør det muligt for nøjagtig samme bælte til at blive udnyttet med flere maskiner, der ikke præcist nøjagtig samme højde. Den er perfekt til min mutt (multi udnytte skinnekontakter øverst).

Jeg forudsat min skinnekontakter overlockdæksøm en stor test ved at udnytte det til at lave to par jeans. bort fra sandheden, at kniven ikke løfte ekstremt høj såvel som jeg var nødt til at hamre såvel som præ-trimme sømrummet på de voluminøse søm kryds samt lomme områder af sidesømmene, det arbejdede meget. Den præ-trimning er ikke megen enorme, da jeg synes at huske havde jeg at gøre det med mine andre sergers så godt, når syning denim ud af tungere vægt denim.

Jeg kan være at udnytte denne maskine på en rutinemæssig basis, såvel som ikke bare, når strømmen er ude. Det var ret sjovt at trædepladen.

Det gør pæne sting:

Jeg kan ikke stå spinkle plast nutidige hæftemaskiner, men jeg havde aldrig ønsket en vintage serger før, da de ikke har differentialtransporten. Jeg bryder mig præcis hvordan robust samt hovedsageligt metal denne årgang serger er. Jeg regnede måske ville jeg udnytte vintage spædbarn Lås serger bare for fiberdug samt forlade min nutidige Juki MO-654DE oprettet med kugle point nåle til strik.

Lidt side bemærkning: Da jeg eksperimenterede med at udnytte den vintage serger på strik, opdagede jeg, at reducere trykfoden spænding til en ekstremt let indstilling lad mig sy strik uden at strække ud materiale samt meget. Jeg indså, at jeg (og jeg formoder, de fleste andre kloakker, også, da jeg ikke har stødt på dette råd overalt) er blevet overusing differentialtransport på strik.

Når du tænder op differentialtransporten, det har den effekt at øge trådspændingen, hvilket gør dine masker mere tilbøjelige til at bryde, når du strække din søm. Ikke hvad du ønsker på elastiske strik stoffer! Så reducere trykfodstryk først, såvel som så vil du ikke kravet om at skrue op for differentialtransporten så langt, som vil give dig en stretchier, stærkere søm.

Da jeg fik min vintage serger, gjorde det ikke har en manual, så godt jeg kunne ikke finde en online. Det var at gøre en virkelig smal søm, som jeg var ikke sikker på præcis, hvordan du justerer, så jeg jaget nogle mere samt i sidste ende opdaget et scannet kopi af den BL3-407 håndbog (søg på denne side for ”dropbox” at opdage sammenkæde ned i kommentarerne).

Efter at have læst manualen, indså jeg min maskine kun havde rullet hem halsen plade, ikke den rutinemæssige ene

Så da udskiftning hals plader er ikke længere sælges, godt, den eneste ting at gøre, var at købe en mere serger. såvel som der netop er sket for at være en mere man på eBay. . . Så ja. nu har jeg to maskiner. Det er altid dejligt at have et ekstra vintage maskine til dele alligevel, ikke?

Det er den rullesøm plade på maskinen til venstre, samt den rutinemæssige hals plade på maskinen til højre:

Apropos at arbejde på denne maskine. Der er denne virkelig stor linje i vejledningen: ”Denne maskine er grundlæggende designet til brug for nogen vanskelige, ekspert justeringer.” snarere en kontrast til moderne maskiner, der forsøger at holde dig ude af indersiden samt gøre dig tage det til forhandleren for enhver form for servicering.

Med en vintage serger, det allerførste, du gerne vil gøre, er at åbne den op somsåvel som rent såvel som olie det. For at komme til indersiden af ​​denne maskine, tager du ud af bunddækslet såvel som frontdækslet. Frontdækslet elimineres ved at tage de fem skruer på hjørnerne. Derefter skal du dreje håndhjulet lige så, så nålens trådoptagelseshåndtag er på det rigtige sted, såvel som jiggle frontdækslet op, indtil den kommer ud.

Rengør alt det lint såvel som sætte et fald i olie hvor som helst to bevægelige dele rører, olie filten på toppen, der forbinder disse underlige wicks, der dingle ned, samt sætte det sammen igen. Ikke så godt dårlig. Oh yeah. Bortset fra før du gør alt det, fjern nålen såvel som at vende den øvre skære kniv op, så du ikke ved et uheld ødelægger dine knive, hvis den nedre kniv slipper ud af sted under rengøring eller justering. . . Ahem. Nå, i det mindste mine knive havde brug for at udskifte alligevel, så godt som du stadig kan købe dem. Jeg har ligeledes opdaget, at du stadig kan købe udskiftningsdele til den bit Fjern plastikbit på trykfoden, men superlim fungerer virkelig godt på det også (en anden knivsulykke, der glider ud af sted).

Så bortset fra min hændelse med knivene, var rengøring såvel som olie ikke så godt, men her er hvor det bliver lidt generende. Nu forstår jeg, hvorfor Sergers har et så fattigt ry for at være udfordrende at bruge. Det skal have startet med disse tidlige maskiner.

Håndbogen siger BL3-407 har “justerbar stingbredde”, så godt som jeg ikke ønskede 3,5 mm brede sting. Håndbogen siger 3,5 mm er den fælles bredde. Ja, måske for dukke tøj.

For at ændre stingbredden skal du vende den øverste kniv op ud af vejen, løsne to små sæt skruer, hvoraf en er vanskelig at komme til, ændre indstillingen af ​​den nederste kniv, så sørg for, at den er niveau med toppen Af halspladen, stram skruerne virkelig stramme, og løsn derefter en skrue på halspladen for at ændre stingfingerens bredde. Jeg var nødt til at fyre med stingfingerens bredde lidt for at få stingene til at skrive konsekvent.

Justering af stingbredden er ikke noget, du vil gerne gøre mere end én gang, ikke kun da det er ubehageligt såvel som tidskrævende, men ligeledes, da du vil forhindre at dreje de skruer så mange gange. I sidste ende vil du fjerne dem, selv med den passende størrelse hule jordskruerdriver, da du skal få skruerne ekstremt stramme for at holde kniven at glide ud af sted. Det får mig virkelig til at sætte pris på, at stingbredden på min nutidige serger.

Del dette:
Twitter.
Facebook.
Pinterest5.
Mere

Linkedin.
Reddit.

Lomme
Tumblr.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Min sanger 411gfor de sidste par år har jeg søgt efter den perfekte zig-zagstitching maskine, der kan trædes. Jeg har ikke opdaget en, der opfylder alle mine krav, men jeg har opdaget en række, der kommer tæt på. Min sanger 328k er alt metal, det gør de fleste af de sting, jeg har brug for, …
24. marts 2017in “Treadle Stitching Machines”

Anmeldelse: Janome 712T Treadle Stitching Machinethe Amazon Produktforbindelser i denne udgivelse er affilierede links. Hvis du klikker på disse links samt køb noget, vil jeg lave en lille kommission. Jeg har syset på Treadle Stitching Machines det meste af mit liv, så godt som jeg virkelig ikke nyder at syre på elektriske maskiner, så da jeg selv først så …
24. juli 2016in “Symaskine anmeldelser”

Træde-Izing My Singer 328ki har været på udkig efter en vintage all-metal zig-zag-sømaskine til at holde i en tradle base lige siden jeg blev konfronteret med min sanger 252’s begrænsede levetid. Denne browse førte mig til sangeren 328k. Mine krav til en syning maskine var: sanger kort skaft syning maskine, så alle …
22. april 2015In “pedalen syning Machines”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *