Hvor mange sko skal du have i dit skab

Oct 17, 2021 Uncategorized

deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

TBFs repost-serie, genudgive topindhold fra vores arkiver. Dette indlæg optrådte først i februar 2007.

Dette indlæg kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Kære Budget Fashionista:

Hvor mange par sko betragtes som for mange? Jeg har omkring 50 par i mit skab ideelle nu, og jeg vil sige det ganske lidt. Jeg vil gerne høre alles tanker om, hvordan mange par sko de har i deres skab såvel som hvordan masser af par betragtes som for masser af eller “meget”?

Svar:

På et givet tidspunkt har jeg 15 par sko i mit skab. Ikke meget for nogen, der er i mode, men det er fordi jeg genbruger mit tøj ganske typisk og på grund af mine ulige store fødder, må jeg bruge meget flere penge på sko end nogen anden beklædningsgenstand. Plus jeg rent faktisk bærer, alle skoene i mit skab.

Husk det afgørende for en god sko garderobe, og en god garderobeperiode er kvalitet, ikke mængde. Som kvinder bærer vi antallet af sko i vores skab som et æresmærke, men vi bærer ikke de fleste af dem. Jeg betcha du kun bærer som 10, måske 15, af dine 50 par sko og de andre er lange glemt. Jeg siger at sælge dem, så du kan fuldt ud glæde sig over dem, du rent faktisk bærer.

For at være ærlig har du virkelig kun brug for fem par sko:

Par tennis sko / sneakers
Par af sorte pumper
Par sandaler (med en rem, der strategisk dækker dit “problem” tå)
Par sorte eller brune støvler (midkalf til knæ højt, at du kunne bære i sneen eller regnen og stadig se fabelagtig)
Par lejligheder (eller sko med en mindre hæl, hvis lejligheder er ubehagelige)

Det er klart, at de fleste af os ikke vil have kun 5 par sko i vores skab. Så her er nogle andre sko, du skal have som “sko garderobeskabe”:

Par sexet sko (dvs. stilletos, peep tå, rød patent læder, uanset)
Par wellies eller sne støvler (fordi lad os ansigt, ofte er det bare for koldt (eller regnfuldt) at være sødt
Par lavpris trendy sko (lyse neon, ekstra spids, gelé, du får billedet)
Andet par støvler (især hvis du bor i Midwest, nordøst eller nordvest)
Par brune hæle
Par trendy sneakers (så du kan se søde, mens du handler)
Par (eller to) af flip-flops (de er bare så praktiske)

Hvor mange par sko har du i dit skab?

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *