Det er kun overtro …

Apr 30, 2022 Clothing

Lisa sendte mig denne smukke, noget uanstændigt kjole (klik på billedet for at gå til eBay-listen). Bemærk, tak, at stilen er af små oplyste cigaretter! Hvorfor er det, at ikonografi af ting, der er fattige for dig, som at ryge såvel som alkohol, er så globalt? Da jeg var i London så jeg en dame i en dejlig 40’ers peplum-kjole, der ligeledes havde et cigaretmønster; Jeg spurgte hende, om det var vintage, selvom programmet var indlysende. Ikke at jeg ikke tror på, at en moderne rockabilly kjole med et mønster af smule oplyste cigaretter ikke ville tilbyde ud på det tidspunkt, det tog websiden for at genindlæse …

Men jeg ville ikke offentliggøre om smule oplyste cigaretter i dag, jeg skulle fortælle dig om nogle sjove kjole overtro, jeg opdagede, mens jeg kiggede på noget helt anderledes … Her er et par af mine favoritter, hidtil:

Hvis du river din kjole under armen, vil der snart være et bryllup.

Hvis din kjole er revet af en Bramble, mishandler nogen dig.

Hvis en stok fanger i din kjole, mens du går, vil du tilfredsstille en ny Beau.

Hvis mudder sprøjter på din hvide kjole, taler nogen syg af dig.

Det er dårligt held at lade nogen bære din nye kjole, før du gør det. (Hvor praktisk!)

Brug aldrig din kjole, mens du bruger det; Du vil ende med at være fattig, eller folk vil tale ondskabsfuldt om dig.

Det tænkes på heldig at rive en ny kjole, før den vaskes. (Af hvem?)

Hvis du bærer en ny kjole for første gang, så godt som det regner, vil det regne hver gang du sætter det på.

Nogen har andre?

Også – jeg må ikke have web få adgang til indtil mandag (jeg ved! Tilbagetrækningen vil dræbe mig!) Så udgivelsesfrekvensen kan være noget mindre end hvornår dagligt. Men jeg tilføjede linket til Trick Lives # 7 derovre til højre …

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Nå, jeg antager, at det er på tide at pakke op, Thenapril 29, 2008
Så hvad? 10. december 2008 med 143 kommentarer
Den allerførste kjole såvel som den sidste dressmarch 12, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *