Statement Halskæder I LOVE

Nov 19, 2021 Clothing

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Sidste måned sendte jeg om lanceringen af ​​Multi Correxion® 5 i 1 bryst, nakke og ansigtscreme med solcreme bred spektrum SPF 30. Jeg har brugt dette produkt i omkring seks uger, og jeg er ret tilfreds med resultaterne. Ingen breakouts, ingen følsomhed – bare lys, klar, fugtig hud. Jeg havde brugt en anden roc multi correxion fugtighedscreme, så jeg forventede ikke nogen problemer, men du ved aldrig.

For to uger siden sendte ROC mig en charmerende erklæring halskæde for at vise min nyligt fugtige nakke og bryst. Hvilken fantastisk overraskelse, ikke? Når alt kommer til alt, er der ingen bedre måde at vise en vis tillid på end ved at bære en lavskåret topparret med en prangende halskæde.

Dette er en forgyldt messingkrave med halvædig sort Onyx Cabochon Inlay, designet af Lizzie Fortunato.

Den gave inspirerede mig til at inspirere dig. For det første, hvis du føler dig selv den mindste smule usikre om udseendet af din nakke og bryst, ved at du kan gøre noget ved det! Og når du gør handling og begynder at se resultater, gå ud og få dig et stykke smykke for at fejre. Her er 7 mere udsagn halskæder, jeg elsker, hver prissat $ 50 eller mindre.

Fav udsagn halskæder

For et stænk af farve

Tekstur og farve på dette stykke af Novica ($ 37) er simpelthen smukke. Den lilla kommer fra ametyst chips, omhyggeligt knyttet sammen. Halsen er derefter foret med messingperler til en pop af glamour.

For nogle raffinementer

En mesh trekant, der lægger fladt på brystet, gør en erklæring på en meget mere subtil måde end et stort, klumpet stykke ville. Kæden er 18 inches i længden, så halskæden er beregnet til at sidde ideel over din spaltning. Du kan endda klemme låsen kortere end end at bringe det lidt op – hverken, denne halskæde ($ 35) vil lede alle øjne på din buste, så vær forberedt på en vis opmærksomhed.

Til dressing up jeans

Reach for denne bane sten halskæde ($ 49) fra loftet, når du vil jazz en ellers grundlæggende outfit. De bløde grønne og grå sten, der er foret med rhinestoner, har en gammeldags sødme til dem, der er bedst for at tilføje femininitet til dit ensemble.

For noget andet

Ikke alle udsagn skal være højt. Når du vil tale i en luftig hvisk, prøv denne chiffon blomst halskæde fra Stella + Ruby ($ 48). Fordi trådene er vokset akkord, er denne halskæde bedst slidt på dine afslappede dage. Du kan også bære dette til kontoret for at blødgøre en strømdragt.

Til et strejf af klassen

Perler, selv de falske, udstråler altid stil og nåde. Denne halskæde fra Lane Bryant ($ 34) er 18 tommer i længden med en 3-tommer extender. Brug den over en enkel, solid-farvet sweater, top eller kjole.

Mine damer, jeg er en RoC Hudpleje ambassadør, hvilket betyder jeg kompenseret for at dele mine erfaringer med det mærke. være sikker på, alle meninger er mine egne.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *