Top 10 måder at bære stramme bukser

Oct 17, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Denne udgivelse kan bestå af affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Skinny bukser, ligeledes kendt som sådan som leggings, jeggings samt skinny jeans, er en high fashion hæftning. De bærer ligesom et tomt lærred-du kan bruge dem som en base for udseende lige fra ultra afslappet til næsten formel. Ulempen ved skinny bukser er, at de kan hurtigt blive til en mode katastrofe, hvis ikke stylet korrekt.

Undgå mode katastrofe samt udnytte disse 10 ideer som din håndbog om hvad de skal bære med stramme bukser.

Skinnys + Lag

Leggings kan være slidt året rundt, men de er bedst i efteråret samt vinteren med et godt tilbud af lag. da leggings er så slank, kan du bære et godt tilbud af yderligere lag uden at kigge klodsede eller klumpet. prøv lagdeling en trøje samt button-down tee shirt eller en løs cardigan, jakke samt tørklæde. holde tingene smarte ved lagdeling i nøjagtig samme farve husstand eller med lignende mønstre.

High-shafted erklæring Støvler

Selv en grundlæggende par leggings kan blive til en fantastisk outfit med en fantastisk par høje støvler. prøv flade ridestøvler med jeggings samt en poset trøje til en afslappet købe dag. Eller, gå til skinny jeans med cowboystøvler samt en jakke til en stilfuld aften ensemble.

Skuespillerinden Ellen Pompeo ser ubesværet i skinny jeans samt statement støvler.

Grundlæggende Button-Down

En klassisk måde at bære stramme bukser er at parre dem med en overdimensioneret button-down skjorte. Dette virker fantastisk med glatte sorte leggings samt en solid skjorte eller læder jeggings samt en skræddersyet tee shirt til kontoret. Mørke skinny jeans samt en mønstret button-down gøre et outfit, der er enkel at sætte sammen, men forbliver sofistikeret såvel som elegant.

overdimensionerede Coat

En stor frakke ser fantastisk med slanke stramme jeans eller leggings. Lav en erklæring med en overdimensioneret frakke i en lys farve, mønster eller tekstur. tror lyse røde, fed plaider eller endda pels detaljer. Hvis du hellere vil holde tingene på ned-lav, så prøv en ært frakke eller trench coat.

Mini Dress

Få en masse flere kilometer fra din sommer garderobe ved at parre en lang T-shirt eller mini kjole med leggings, jeggings eller skinny jeans i de koldere måneder. Slidte alene, denne combo gør for en afslappet såvel som trendy look. Du kan også lag dem med et tørklæde samt støvletter.

neutrale udskrifter

Ikke alle leggings nødt til at være fast. huske på mønstrede leggings kan hurtigt gå galt, så lager med neutrale prints, såsom et lys tribal mønster eller ombre design. Resten af ​​dit outfit skal bestå af dæmpede farver samt begrænset, grundlæggende tilbehør.

Mønstret Leggings, $ 78, Nordstrom.com

Graphic Tee

For et look, der er komfortable samt ubesværet, smide på en sød grafisk tee samt tennissko med dine leggings, jeggings eller skinny jeans. Det er et fantastisk kig til at køre ærinder, så godt som du vil være i stand til at vise din personlige stil med en grafisk tee, der repræsenterer hvem du er.

ponchos

Blanket tørklæder samt ponchoer er hot lige nu, men de kan forekomme voluminøse hvis ikke båret korrekt. parre din mønstrede eller fast poncho med leggings eller skinny jeans for en afbalanceret look. tænke på den poncho en erklæring stykke samt grøft andet tilbehør.

Ponchoen bærer udseendet her. parre den med skinny jeans samt støvler.

Denimjakke

En denim jakke er et skab must-have. Bær en løsere denim jakke med leggings samt en sweater, når du kører ærinder, eller parre en skræddersyet, mørk-vask denim jakke med jeggings til noget dressier ocassions.

Skinny Pants + Blazer

Skinny bukser er ikke kun for fritidstøj-du virkelig kan gøre dem til en chic såvel som ekspert outfit. En skræddersyet blazer samt opgørelse halskæde fungerer godt med mørke skinny jeans eller teksturerede jeggings med pumper. Det er et sæt tøj, der vil begejstre i erhvervslivet afslappet kontormiljø, eller selv for en middag ud.

Om forfatteren

Jennifer Monahan er en freelance skribent samt en mor af 2 fantastiske børn ud af Jackson Hole, Wyoming. Når hun ikke arbejder omkring heste samt oprydning efter sin mand, hun kan lide at holde op samt komponere om de nyeste modetrends. Du kan overholde hende på kvidre @ Jenmonahan76

Venligst skal du forlade dette felt Emptage Budget Plan Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *