Hatte ud til Pam

Mar 6, 2022 Uncategorized

Pam sendte dette link til en af ​​hendes hatmønstre, der er nu på eBay – jeg kan godt lide denne lampeskærmstil, ekstremt sød!

Hun har ligeledes et handskemønster op nu, da jeg er yderst lokket af (men desværre er det ikke min størrelse). Af en eller anden grund vil jeg lave farvendte ultralæstede handsker (som om jeg ikke havde tilstrækkelige job stablet op – jeg er ligesom de kollegliske søskende af arbejdspladser på dette tidspunkt).

Jeg har ikke lavet meget mange hatte; Jeg lavede en fra et moderne vogue mønster i chiffon, at bære til en bryllup begivenhed en gang, så godt som jeg har pyntet et par følte hatte (og jeg er yderst uheldig, at Mannys Millinery Supply har enten lukket eller flyttet; nogen har en God kilde til premade følte emner?). Jeg er blevet lokket af hat-making, men jeg har endnu ikke nået det punkt, hvor jeg krav til at investere i hat blokke. Endnu. Jeg er sikker på, at dagen kommer!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Secret Lives of Gowns Vol. 8SYTTEMBER 13, 2006
Frygt for frygten for failuremay 1, 2008
En gæst rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *