Som lovet: Fox kjole

Apr 2, 2022 Clothing

som lovet, her er rævkjole. Stoffet er “en tur i skoven – Fox Folic” af Aneela Hoey for Moda, og jeg købte min på Quilter.com (selvom de kan være ude). Jeg elsker udtrykkene på deres lille foxy ansigter:

Sweateren er fra lande slutter i en farve kaldet “bittersweet” og passer perfekt til de små ræve. Du kender ikke den retfærdige viscerale glæde, det giver mig mulighed for at få farver, der passer perfekt, folk. Der er et hierarki af farve-matchende spænding, med det laveste niveau er 1) ting købt online fra vildt forskønne kilder, men i samme generelle tidsramme; Fremskridt til 2) ting syet fra to forskellige stoffer, der drejer omkring en fælles accent; og (bedste af alle) 3) kombinationer samlet fra ting allerede i min garderobe, med Perk Points, hvis en af ​​farverne er langt væk, som en underlig orange eller en grøn, der ikke findes i naturen. Jeg vil hæve bælter, tørklæder, sneakers, strømpebukser og cardigans i årevis, bare for at få chancen for at forbinde dem med noget andet. (Det siger sig selv, at varer solgt sammen og designet til at matche perfekt tæller ikke. Selv garanimaler. Ideen er at lave dine egne garanimaler!)

Denne kjole er meget sjov at bære – det føles bare legende. Det fik en masse kærlighed i sidste uge, da jeg var i Portland også, især fra herrene. Og Portland er Portland, det følte ikke skævt. Ikke sikker på hvorfor, men fyre klædt i en stil, jeg kan lide at kalde “Scholar-Lumberjack” (plaid shirt, skinny bukser og sneakers, toppet med tunge briller og et tungt skæg, især hvis deres fysik er sådan, at jeg sandsynligvis kunne ud -Bench-Press dem), siger “Åh, det er en [Effing] Awesome Dress!” er mere søde end offputting. (Endnu bedre, hvis de gør mig til en lækker iced kaffe på samme tid.) Selvfølgelig var jeg på en konference, der handlede om kærligheden, så måske skulle jeg have forventet det.

Jeg fik også et episk hoved koldt, mens jeg var i Portland, så det hele balancerer.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Ti ting, jeg skal gøre lige så snart jeg kommer til itdecember 11, 2008 med 64 kommentarer
Ny dressjuly 6, 2012in “Erin_Sewing”
Hvad laver du til Plaidurday? 26. september 2012 med 12 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *