Går på en businessferie: Mænds dragter og 10 skal have varer til at pakke

Aug 2, 2021 Uncategorized

, når de rejser på forretningsrejse, og holde den rette balance for at kigge sammen med mænds dragter og bringe mindre last kan være udfordrende – hele tiden ser Godt at gøre det.

Kun pakke essentielle tøj, du kan blande og matche i omkring en uge. Og husk, at du ikke har bekvemmeligheden af ​​at bringe et helt skabsplads med dig. Så det betaler sig at tænke på, hvad du virkelig har brug for under rejsen for at undgå at bringe overskydende bagage.

Øverst på listen bør være dine mest alsidige mænds dragter eller blazere – vigtige ingredienser til en vellykket forretningsferie. Gør det en mørk dragt, du nemt kan bære når som helst med flere farvede skjorter til sort.

Mænds dragter – Brug det til forretningskonferencen om eftermiddagen, og Sans slips, en sen middag ud sightseeing eller slentre langs lokale turist hotspots.

Her er en rundown af de 10 skal have varer til at bringe med dig på turen:

1. 2-knap mørk lavet til måling af dragter (i marineblå eller grå)

2. Blazer.

3. rynkefri farvede skræddersyede shirts

4. Kjole pants.

5. Jeans.

6. Kontant, kreditkort

7. GADGETS (laptop, oplader, mobiltelefon)

8. Sammenfoldelig taske (til dine gadgets, tilbehør)

9. Silke Tie

10. Komfortable sko (Oxfords måske – intet for afslappet eller for dressy)

Folk kan have forskellige sæt af mål under deres forretningsrejser, men en ting forbliver sikker – slacking off med dit udseende og stil er ikke en mulighed. Ser den del af en vellykket og stilfuld gentleman racer mere succes og gode vibes.

Mellem manden i jeans og den ene i mænds dragter – det er ingen brainer, der får den bedste forretningsaftale eller tegne flere folkemængder i konferencen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *