Casual Friday

Jun 8, 2022 Uncategorized

Jeans: Genetic Denim | Sweater: ALC | Frakke: Gratis mennesker | Bælte: Vintage (meget ens her) | Sko: Ralph Lauren (lignende her og her) | Øreringe: Baublebar (også elsker disse) | Solbriller: Ray-Ban | Polsk: Essie

< >

Ligesom sidste uges Casual Friday Post i disse modermærket jeans, fortsætter jeg bestræbelserne på at ryste mit svage sauce denim-spil. Hidtil har jeg altid graviteret mod omtrent de samme fire mærker af jeans. Mens jeg brød denne rutine var skræmmende, tog jeg en beslutning om at gøre som Adele Dazeem og bare lade den gå. Resultatet? Opdagelsen af ​​et andet nyt yndlingsmærke – Genetic. Dette særlige par i dag har alle ingredienserne-høj-talje, tæt på bare de ideelle steder, enestående lommeplacering … du får billedet. Hvis du også blander dit denimdæk i efteråret, skal du tjekke genetisk og/eller tage en gander gennem Nordstroms fremragende valg – en ægte hornhinden af ​​denimvalg, hvis du vil. Og jeg tror, ​​du vil, fordi det trods alt er dekorativ kalebasser.

Glædelig fredag!

@Maryorton på Instagram …

Foursixty

Dette indlæg er sponsoreret af Nordstrom. Alle produktvalg, styling og meninger er mine egne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *