Muligvis en ny besættelse

Mar 15, 2022 Uncategorized

flyve tilbage var fint; tomt fly, rigeligt med mig at læse, såvel som min eneste frustration var at den i-flyvede film, annonceret som “Ocean’s tretten” (jeg kan godt lide en stor – eller endda en fattig – heist film) var faktisk “hårspray “- Hvilket, fine, gode kjoler. Men. Whoa. Jeg er sååå jetlagged – vågnede klokken 5 i morges, følelsen som om det var middagstid. Ulp.

Men jeg har i det mindste lykkedes at åbne min mail for at opdage dette mønster, som jeg købte før jeg forlod (fra eBay Sælger Treasure fra Galilee Shore):

Hvis du ser på View d, kan du se, at de er franske manchetter. Ud over at se A, ja, det er en forspændingsplade. Dette er en stor kjole, der har brug for meget overvejelse såvel som uselvisk dedikation. Samt større grænseflader, som jeg ikke er meget for at bruge, men dette har brug for det, de store ting.

Det er overflødigt at sige, hvis jeg kan mestre dette mønster, kan jeg gøre dette over såvel som over, for evigt. Denne kjole går aldrig ud af stil (ikke at ‘gå ud af stil’ er noget, jeg typisk overvejer, dog …) såvel som det passer til min cardigan-og-penny-loafer livsstil.

Jeg er helt sat på den fulde skøjtede version (for meget bedre inddragelse af lommer) Men den helt koordinerede dame i Fuchsia er meget, yderst fristende. Hun har fuchsia sko; * Jeg * har fuchsia sko (og fire græsplæner af Fuchsia Shantung) … Jeg har ikke hatten, selvom jeg har pink briller. tror det vil gøre?

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Den allerførste kjole såvel som den sidste dressmarch 12, 2008
Åh, jeg har glemt den 9. august 2007
En linktastic fredag ​​for at afslutte al linktastic fredagsmay 16, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *