Lørdag aften hat

Jul 3, 2022 Clothing

Caroline var nice nok til at sende mig en kopi af lørdag aften hat af Eugenia Kim, og jeg * virkelig * som det.

Først og fremmest, og jeg ved, at det er den slags ting, en redaktør ville bemærke eller værdsætte, men en Joanne Paek får kredit, lige på omslaget, til teknisk skrivning. Det er fantastisk, for det er godt, at teknisk mønster skrivning er svært. Og uanset hvor godt du er på det gør, er skrivningen af ​​at gøre en helt anden færdighed. Jeg beundrer virkelig Kim (og hendes udgiver, Potter Craft) for ikke kun at ansætte en teknisk forfatter, men giver hendes fremtrædende kredit. Det er et tegn på en generøs ånd og overvejelse for læserne.

Og den generøse ånd fortsætter gennem bogen. Kim beskriver halv-en-dusin klassiske hatte med så mange variationer hver. Jeg er ikke særlig en hat person (okay, jeg elsker hatte, men den ting du gør, når du ser i spejlet og tager en ting ud, før du forlader huset? Hvad kommer det som normalt, i mit tilfælde er hatten) Men jeg vil helt sikkert gøre hendes Beret, og sandsynligvis klokken og Fedora så godt, hvis jeg kan finde ud af en måde at holde de sidstnævnte to fra at kæmpe med mine briller. Nogle af hendes hatte er værd at bære kontaktlinser til, og det siger noget.

En sidste ting: Er ikke den BIB kjole på dækslet bedårende! Jeg elsker det med Fedora (selvom jeg også tror på, at cowboy støvler er mode-ofre, ni gange ud af ti. Selvfølgelig, hver gang jeg ser den tiende kvinde på hvem cowboy støvler er * perfekte *, jeg ændrer mit sind …)

Tak, Caroline! Hvilken fantastisk bog!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

De hemmelige liv af kjoler, vol. 5JLY 16, 2006
Caped Avengersapril 27, 2009
Jeg troede, du skulle kende kendte 20, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *