DRABBLE # 7

May 23, 2022 Uncategorized

Great Deals of Gowns behøver ikke at blive lavet, men jeg gør det. Jeg forstår ikke, om det er siden det tog hende så længe, eller hvis det var siden hun troede så svært ved mig, men jeg husker alt. Jeg husker det allerførste chok af saksen såvel som nålen, der melder tråden ind i mig, såvel som den tunge våde varmt af jern-alt. Jeg husker præcis, hvor vag jeg følte, da mine sømme var alle ufærdige, før jeg blev hemmed eller havde knapper. Men jeg ønsker, at jeg måske husker det første øjeblik, da jeg forstod, at jeg skulle være en kjole.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Secret Lives of Gowns Vol. 8SYTTEMBER 13, 2006
Jeg mærker jer alle! 21 januar 2007
Secret Lives of Gowns # 14march 27, 2008 Med 80 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *