En rungende “Meh”

Feb 21, 2022 Uncategorized

Så først var jeg begejstret for at høre, at frihed og Apple arbejdede sammen på en række Liberty-print laptop-situationer og tasker: To af mine yndlings ting, sammen! Min nuværende laptop ærme er godt utilitaristisk, men er verdens mange kedelige taupe-y grå. (Jeg synes, det er farven Androids male deres stuer.)

Og så klikkede jeg faktisk igennem, for at se:

Meh, ikke? Jeg mener, at der er bogstaveligt talt masser af Liberty stof design, og de valgte en, der råber “bedstemorens natkjole”? De gør også en læder ianthe, men IANTHE er frihedsversionen af ​​døden ved chokolade – sikker, det er godt og alt, men det er ikke overraskende.

Jeg mener, selv jordbær tyv ville være køligere end dette mønster (Edenham). C’mon: Apple, Liberty, jeg ved, du kan gøre det bedre end dette. WWSJD?

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Ti ting, jeg skal gøre lige så snart jeg kommer til itdecember 11, 2008 med 64 kommentarer
Frygt for bekymring for failuremay 1, 2008
Frihed i LiteratureMay 8, 2010 med 13 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *