5 kloge og romantiske jubilæum ideer

Sep 17, 2021 Uncategorized

Del

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Hvis du og din partner er noget som de fleste par, er der et par store dage på kalenderen for dig. Uanset om det er den første dag, du mødte, er din engagementsdato eller dit bryllupsdag, der er masser af øjeblikke at fejre på årsbasis. Med alle disse begivenheder kan det være svært at holde romantikken i live, især hvis du fortsætter med at vende sig til de samme forsøgte og sande gaver hvert år.

Du kan blive fristet til at søge online for romantiske jubilæumsideer – og derefter føle sig straks skyldig for at ty til forskning. Men du ved, der er ikke noget galt med at lede efter inspiration. En ide kan føre til en anden, og snart nok har du landet på den perfekte måde at vise din kærlighed og tilbedelse på. Med det i tankerne er her fem romantiske jubilæums ideer, der også vil fungere i en tre måneders jubilæum som et 50-års jubilæum. Klar til at blive inspireret?

5 romantiske jubilæumsideer

1. Opret et hjemmelavet kort

Har du nogensinde lyst til, at lykønskningskortindustrien har fået ud af kontrol? Gå ned ad et kortgang, og du vil se rækker på rækker af kort tema omkring, hvad der kommer op næste: Valentinsdag, mors dag, eksamen og meget mere. Vi kan takke Hall Brothers, også kendt som kendetegn, for det. De første masseproducerede Valentinsdagskort tilbage i 1913, der sætter scenen for det årlige lykønskningskortfenzy, vi ser i dag.

Og virkelig er der ikke noget galt med et butikskøbskort. Nogle gange finder du en, der udtrykker stemningen på den rigtige måde. Men et hjemmelavet kort kan føle sig mere personlig og tankevækkende. Din partner vil sætte pris på den tid, du tog for at skrive dine egne tanker og følelser ned på papir – selvom du ikke har en poetters ordmitiske færdigheder.

For at oprette dit hjemmelavede kort er alt hvad du behøver, markører, papir og en pen. Hvis du vil have fancy, kan du skære hjerter og blomster fra farvet konstruktionspapir. Brug et andet stykke papir til at skrive dine følelser og lim på hjertet og blomster. Det vil være et kort din S.O. vil værne om for evigt.

2. FÅ DOLLED OP TIL ATTINDER

Det er nemt at sidde fast i din daglige rutine med din partner. Vågn op, gå på arbejde, sidde i trafik, koge middag, se nogle tv, og gå i seng. De særlige dage, hvor du fejrer dine øjeblikke sammen, er store grunde til at bryde den rutine, genoplive flammen og minde hinanden, hvorfor du to blev forelsket.

Med det sagt, er det tid til at forberede sig på et specielt måltid. For det første foretage en reservation på din yndlingsrestaurant. Glem Applebee’s og Chili’s. Vælg et sted, du ikke hyppigt ofte, der har en uddannet kok!

Den rigtige outfit sætter tonen til din romantiske dateaften. Foråret er ikke ankommet endnu, så klæd passende. Et vinter tørklæde og en kashmir sweater gør en stor duo, ligesom dig og din beau. Bæredygtige mode stykker vil vise kærlighed til din partner og planeten. Og hvis du virkelig vil gå ud, støv af din lille sorte kjole. Parret med en lys og cheery rød læbestift, du vil helt sikkert give et indtryk.

3. Planlæg en unik dato nat

En fancy middag er ikke din eneste date nat indstilling. Der er mange måder, du kan fejre et jubilæum i år. Nogle gode dato ideer omfatter:

En filmdato fyldt med popcorn og slik
En tur til din lokale rullebane
Et besøg på et museums- eller kunstgalleri
En afsondret vandretur gennem skoven
Vinsmagning i en naturskøn beliggenhed
Se en lokal live musik show
Gå til arkaden og spille to-personers spil
Tag en Ballroom Dance Class
Se et komedie show
Gør turistiske ting i din hjemby (Tours, Sunset Boat Cruise, etc.)
Vær din egen hakkede konkurrence

4. Send slik til din kæreste

En levering af godbidder og slik er en dejlig overraskelse for din søde, hvis de to af jer skal bruge nogen tid fra hinanden på jubilæet. For plus-en med en sød tand, vil et dekadent chokolade sortiment eller et sjovt sæt af kage pops finde det rigtige akkord. Eller prøv en samling af forskellige nødder, kiks og oste, hvis din partner foretrækker salte snacks.

Blomster er en klassisk leveringsgave til romantik, især røde roser. Men du kunne også få kreativ og vælge blomsterbuket med meningsfulde farver. Måske havde du en gul kjole på din første date, eller din partner elsker din pink undertøj. Du vil have det sjovt at forklare betydningen af ​​løvet, du valgte også.

5. Fejre sammen med venner

Hvis de to af jer normalt nyder en-til-en-aktiviteter på din særlige dag, hvorfor ikke blande tingene op og invitere venner til at deltage i det sjove? Især hvis din relationSkibet var kun muligt på grund af gensidige venner eller familiemedlemmer, det er en god tid at fejre med dem omkring dig.

Dette behøver heller ikke at være en stor fest eller sammen. Fokus på de mennesker, der har lavet dit forhold specielt, selvom det bare er et par af jer. Grib dine nære venner og få en vin nat, mens du genopliver nogle gode minder, gå til et sports spil, eller gå ud på byen for drikkevarer og dans.

Tid til at fejre!

De bedste romantiske jubilæumsideer er dem, der gør dagen til at huske. Det kan betyde splurging på en fancy date nat middag eller opholder sig med tætte venner. Uanset hvilken aktivitet du vælger, har du det sjovt at genoplive romantikken og værdsætte den særlige person i dit liv.

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *