Sande Confessions: Jeg bærer granny trusser

Oct 24, 2021 Uncategorized

deler

Tweet

Pin

Reddit.

Lomme

Hvad kommer til at tænke på, når nogen siger ‘Granny Panty’? De fleste af os tænker på en baggy, unsexy undertøj, der vandrer op ad vores talje som Steve Urkel. Synonymer omfatter: mor jeans, nørde bukser, og bare almindelig ubehageligt.

Dette indlæg kan indeholde affilierede links. Se vores privatlivspolitik.

Men jeg er her for at forsvare Granny Panty, fordi hendes mange fordele overses og underappreciated. Jeg må indrømme, før jeg begyndte at bære dem, ville jeg scanne undertøjsgålerne i hver stormagasin og spørge mig selv, “hvem ville bære en sådan begrænsende ting?” Så en dag fandt jeg mig selv at forberede mig på en formel begivenhed. Min sømstress foreslog, at jeg bærer en høj-waisted trusser til at smigre mine kurver og skjule min mave. Jeg var lidt tøvende først, men efter at jeg lagde mit første par grannies på, så jeg aldrig tilbage.

Nu kan Granny Trusser findes under hver af mine formmonterede kjoler, nederdele og bukser. Her er et par flere grunde til, at #TeamGrannyPanty er stedet at være:

Jeg tilstår, jeg bærer granny trusser

1. Granny Trusser glat og skjult af undertøjslinjer og buler? Mange par granny trusser er sømløse i dag, så du kan have all-round support uden din undertøj linje, der viser gennem dit tøj. Hvis du er bekymret for overophedning eller værende ubehagelig, skal du aldrig frygte – i stedet for bomuld, der er masser af mere åndbare materialer derude, der vil skjule hele din bund og midsektion på samme tid. Når jeg har min på, føler jeg mig selv dem.

2. De støtter din ryg – tro det eller ej, iført højhøjt undertøj er fantastisk til din ryg. Da jeg begyndte at bære mine granny-trusser til balletklasse under min leotard, bemærkede jeg en 100% forbedring. Min ryg følte ikke længere anstrengt, og min abs blev støttet for bedre balance. Tro mig ikke på mig? Prøv et formfittingpar, så gør nogle yoga, du finder fortjeneste i denne opdagelse.

3. De skaber en times glasfigur – nogle af os ønsker en buet figur, mens resten af ​​os forsøger at minimere, hvad vores mor gav os. På nogen måde skaber granny trusser en illusion af en glat timeglas. Uanset din størrelse eller dine stilmål er der en granny trusser derude for alle.

4. De er ikke så forældede, som du tror – der er flere mennesker, der bærer granny trusser, så tror du. Spanx af Sarah Blakley, i grunden genopfundet Granny Panty og vendte den til en smarte og stilfuld undertøj til yngre kvinder. Plus, mange af vores foretrukne celebs, herunder Jennifer Garner, Tyra Banks og Kim Kardashian er vanvittige om kroppens shapers. Hvis deres smukke bods har brug for en vis hjælp, skal du tænke på, hvad et godt gammelt par high-waisted trusser kan gøre for din figur! Tro mig, når jeg siger, at Granny ved bedst!

Vil du overveje granny trusser til dine daglige intimater? Lad os vide i kommentarerne!

Venligst send dette felt Emptage Budget Fashionista i din indbakke!
Email *

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte dit abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *