En anden 9929, Florida-stil

Jan 8, 2022 Uncategorized

Dette er den anden Liberty 9929 jeg har lavet – dette er Liberty Mim, en af ​​mine foretrukne udskrifter. Denne print gør mig bare så glad, selvom jeg ikke er sikker på, om jeg ser glad på dette billede … sandsynligvis fejlen af ​​mine kontaktlinser. De er så meget meget mere bekvemme end briller, når jeg ved, at jeg vil være ind og ud af poolen og havet hele dagen, men hopping ind og ud af poolen og havet indebærer masser af klor og salt i mine øjne, også, hvilket ikke er så praktisk.

Alligevel. De gule sandaler er fra Topshop, fra min tur til Storbritannien i maj 2011 (de har buer på tværs af toppen, som jeg ikke tror, ​​du kan se); Samme gamle farveprøve, og orange armbånd er en af ​​de veje ting, der har dit navn og dit istelefonnummer og hvad din blodtype er. Jeg bærer det kører og også når der er nogen chance for en livredder, der skal trække mit ubevidste krop ud af surfen.

Som typisk for denne tur, selv når jeg tror jeg pakker det bare minimum, har jeg pakket for meget. Jeg bragte tre kjoler og to skjorte / nederdel combos i syv dage, men kunne være færdig med to færre ændringer af tøj (stedet vi forbliver har en vaskemaskine). Jeg bragte også en meget mere badedragt end jeg absolut havde brug for, men jeg hader virkelig at komme tilbage til en stadig-dampdragt. (Jeg elsker den nye high-waisted two.jpgece trend; Jeg tror, ​​det er første sommer, jeg har båret en ikke-Tankini two.jpgece-suit, fordi før mit barn blev født …)

Det har været en fantastisk tur, men jeg glæder mig til at være hjemme i morgen … og ikke bare fordi det er her min syningsenhed er!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

The Hundred Dresses: Day 4June 6, 2013in “100dresser”
Hundrede Kjoler: Dag 35July 7, 2013in “100dresser”
Svært at seeseptember 10, 2012in “Erin_Sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *