Venligheden af ​​fremmede

May 27, 2022 Clothing

En rutinemæssig besøgende af en kjole om dagen, der ønsker at blive anonym, sendte mig halv-a-dusin vintage mønstre, hun opdagede, da hun rydde ud hendes garage. Dette er endnu meget mere bevis for Pronoia, konceptet, som verden er kontinuerligt såvel som hemmeligt omarrangere sig selv for at gøre dig (godt, i dette tilfælde mig) glad.

Fordi ville ikke denne kjole gøre dig glad? såvel som alle dem omkring dig? Jeg kan især lide bindingen / båndet på halsen af ​​Polka-Dot-versionen. Faktisk kan jeg fra personlig erfaring angive, at ved hjælp af ekstreme Polka Dots kan bringe masser af glæde. (Jeg har en kort fuld nederdel, hvid med flerfarvet polka prikker fem inches i diameter, der aldrig undlader at 1) gøre folk smil såvel som 2) få mig til at se ud som en æresbevisning kandidat til Ringling Clown College.)

Hvis det du bruger i dag ikke gør dig glad, hvorfor helvede ikke? Livet er lige så kort for trættende elendige stopgap tøj. Vent ikke op, indtil du taber sig, eller op, indtil du bliver gift eller op, indtil du får det næste job. Gør det nu. Få fat i enhver chance for glæde, at livet giver dig. En kjole som dette ville være en fantastisk beliggenhed at starte.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Caped Avengersapril 27, 2009
Plaid = Joy.may 26, 2006
Nå, jeg antager, at det er på tide at pakke op, Thenapril 29, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *