Ubesværet klasse

Apr 4, 2022 Uncategorized

Jeg elsker den kortærmet version, der vises her, især med den hat. Hvad dræber mig, er dog, at jeg ikke kan tænke på nogen moderne svarende til en kjole som denne. Hvad har en kvinde i disse dage, der er så grundlæggende og alligevel så un-girlish? Lavhuse jeans? Vær venlig.

Jeg tænker på dette som i dag er min 35 års fødselsdag (yay!) Og selvom jeg er glad for, at jeg bare kan kaste på et par sneakers og jeans, når jeg vælger det, er der ikke en tilsvarende frihed desuden op vægt. Hvorfor er der dette store kløft nu, hvor folk enten har på jeans eller en cocktailkjole (eller faktisk jeans og en top, der ligner toppen af ​​en cocktailkjole, i stedet for cocktailkjole)? Hvor gik alle de mellemliggende trin? (Jeg mener, foruden mit skab.) Det er en forvirring, for at være sikker.

Anyway, nu hvor jeg har opnået tilsyneladende modenhed, planlægger jeg at bære meget meget mere kjoler som dette for at udfylde hullet. Jeg planlægger også at gøre disse ting: kalder folk “min kære dreng”; siger “I min dag ville en dame ikke blive fanget død i den”; og indulging i fuldstændig uberettiget nostalgi til mid-til-slutningen af ​​1980’erne.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

HOWTO: PACKINGJUNE 9, 2008
Rant-tastic Emne # 143: “Hvad skal man bære på fly” 25. juni 2007
International slid en kjole dag 2009 – i dag! 29. oktober 2009 med 83 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *