Kate i Nautical Ensemble til Launch kongens kop Regatta med William

Nov 17, 2021 Uncategorized

Hertuginden legede en nautisk kigge efter en tidligere uanmeldt engagement i dag.

Hun var i Greenwich i sydøst London med prins William til at lancere Kongens Cup, en August kapsejlads formål at øge bevidstheden og penge til otte af Kate og Williams velgørende organisationer. Nedenfor parret, da de blev mødt med en blomst posy.

Arrangementet var i hjemmet af den historiske Cutty Sark, verdens eneste overlevende te clipper, og når den hurtigste skib i verden.

Nedenfor Hertugen og Hertuginden kigger på skibet som de ankom.

Selvfølgelig, alle var interesseret i at høre, hvad Kate og William tænkte gårsdagens nyheder, at hertugen og hertuginden af ​​Sussex havde en baby dreng. Nedenfor Kate svare på spørgsmål fra medierne om emnet.

Fra en aften konventionel historie:

Og William, taler uden for Cutty Sark i Greenwich, syd øst London, sagde: Naturligvis begejstret, absolut begejstret, og helt sikkert ser frem til at se dem i de næste par dage, hvor tingene har quietened.

”Jeg er meget glad og taknemmelig for at byde velkommen til min egen bror ind i søvnmangel samfund, der forældrerollen.”

Og fra Kate, også via standard:

Hertuginden af ​​Cambridge tilføjede: ”Det er sådan en særlig tid. sikkert med Louis og Charlotte bare have haft deres fødselsdage, det er sådan en fantastisk tid på året at få et barn, foråret er i luften.

”Som William sagde, vi ser frem til at møde ham og finde ud af, hvad hans navn kommer til at være, så det er virkelig spændende for dem begge, og vi ønsker dem alt det bedste.

”Disse næste par uger er altid lidt skræmmende første gang rundt, så vi ønsker dem alt det bedste.”

En video fra Solens Emily Andrews med parret taler om nyheden.

Den oprindelige Kongens kop blev første gang præsenteret af kong George V i 1920 ved Cowes’ Royal Yacht Squadron. Nedenfor et kig på Kongeskibet Squadron, som ligger på Isle of Wight.

Her er langt flere detaljer om begivenheden:

Hertugen og hertuginden af ​​Cambridge vil race hoved til hoved i en otte-båd sejler regatta

Det vindende hold får det historiske Kongens kop trofæ

Løbet bliver fredag, august 9th på Isle of Wight forud for den årlige Lendy Cowes Week, verdens ældste og største sejler regatta

Nedenfor en billedfil fra Cowes Week.

Hver båd deltager vil repræsentere en af ​​otte velgørende organisationer. Kates velgørende organisationer er:

Aktion om Addiction

Place2Be

Anna Freud nationale center for børn og familier

The Royal fundament i forbindelse med Hendes Kongelige Højhed arbejde med Early Years

Prins William er velgørende organisationer er:

Child Bereavement UK

Centrepoint

The London Air Ambulance Charity 30th anniversary kampagne

Stødtand

En pressemeddelelse bemærker, at hertugen og hertuginden ”… håb om, at Kongens kop bliver en årlig begivenhed, hvilket bringer større bevidsthed til de bredere fordele ved sport, samtidig med at hæve understøttelse og midler til de årsager, der Hertugen og hertuginden støtte.”

I dag repræsentanter fra de otte velgørenhedsorganisationer var en del af lanceringen annonceringen. Nedenfor, prins William med Centrepoint personale.

Kate med Place2Be studerende og embedsmænd.

The Duchess i en jolle sejlads simulator med Sam, der er 10 år.

Sam er en del af et Place2Be program på hans skole.

Kongens kop Trophy blev afsløret på dagens lancering.

Et nærmere kig viser den oprindelige indskrift fra 1920.

Efter koppen blev afsløret og engagement pakket ind, hertugen og hertuginden gjorde en walkabout.

En pressemeddelelse konstaterer, at ”The Duchess især mestre, hvordan fordelene ved sport, natur og udendørs kan påvirke barndom udvikling, og fører til bedre fysisk og psykisk velvære for alle.”

Offentligheden vil være i stand til at se race fra Race landsby langs Cowes forstranden, og der vil være en tribune med plads 800 personer. Kensington Palace rapporter ”optagelser fra løbet vil spille på skærme på tværs af byen, og der vil være en række familievenlige aktiviteter og udstillinger for at fremme sejlads rundt om begivenheden, herunder initiativer og programmer for børn og unge.”

En anden visning.

Nu til vores kig på, hvad Kate bar, stilarter, der falder ind under kategorien ’nautiske’.

En række muligheder er blevet foreslået til Kates Breton stribe øverst. En idé er et stykke af MARKED, en division af H & M. Mærkets fokus er på kvalitet stykker, der kan være kernen i et klædeskab, samt bæredygtige produkter, ikke den ’fast fashion’ H & M er kendt for. Nedenfor Merino Mariniere Jumper (£ 69, omkring $ 90 på dagens valutakurser). UPDATE: Når man ser på den tage på striber kan vi se dette ikke er det samme som Kates top. Tilbage til tegnebrættet!

Mere om Breton stil fraTelegraph’s Chloe Mac Donnell:

Født ud af funktionaliteten blev den konventionelle creme-med-navy-stripe ‘La Mariniere «gjort den officielle uniform af Navy Seamen i Bretagne efter 1858 Act of France. Dens bådhals gav mulighed for at klæde sig hurtigt; Dens vandrette striber (21 – en for hver af Napoleons sejre) kunne ses let, plus den vævede bomuld var optimalt til stadigt skiftende temperaturer.

Vi har også en backgrounder på stilen; Klik her for at se det indlæg.

Kates bukser synes at være af LK Bennett, mærkeens ‘Parker’ stil. De har en høj talje, bred ben og den karakteristiske knap detaljer.

De er konstrueret i en poly / viskose blanding med et strejf af elastan for strækning. De er udsolgt på det britiske websted (£ 150, omkring $ 195) og ikke vist på det amerikanske websted. Vores tak til Laura for også iding disse! En relateret sidebjælke Bemærk: Hvis ikke bekendt med de seneste nyheder på LK Bennett US-drift, lukker alle butikkerne. Fra denne April Wall Street Journal Story:

Konkurs kvinders luksus mode kæde l.k. Bennett Usa Inc. sagde, at det planlægger at holde butikslukningssalget på IT.S. placeringer og på sin hjemmeside.

Det New York-baserede datterselskab er repræsenteret i sin U.S.-konkurs ved advokatfirma DLA Piper LLP. “Påbegyndelse af butiksløbene og hurtigt at eliminere omkostningerne i forbindelse med sit fodaftryk vil maksimere værdien af ​​debitorens forretning,” sagde advokaterne i en retssag.

Merchandise er i øjeblikket diskonteret med 60%, men vær opmærksom på, at alt salg er endelige.

Tilbage til, hvad Kate havde i dag, flytter vi til hendes nye par hæle, en flåde suede stil med en blokhæl. Middleton Maven foreslår, at det er Josie af Emmy London ($ 510).

Josie er en klassisk point-toe stil med en chunky 3 “hæl; Kates farve kaldes midnat. Skoen er beskrevet som “… en elegant spidsbane sko med en behagelig blokhæl. Takket være den luksuriøst polstret indersål er disse smukke domstole så behagelige. ”

Hertuginden bar en rød kobling. I første omgang troede jeg ikke, det var Emmy London tasken; Kate s kigger længere ud for mig end Emmy-stilen.

Jeg ledte efter billeder fra andre vinkler, og tror nu, at det er mest sandsynligt, at Emmy-stilen slidt med en Gucci-kjole, da Kate besøgte V & A i juni 2017.

Mere om dagens udseende fra Telegraphs kolonne:

Skoens on-Trend BLOCK Heel og brugen af ​​farve sammenstiller tilbehør frem for faglig matchning, antydet også på Kate’s meget nyere forsøg på at give hendes garderobe en meget mere Fashion LED-spin. Og at dømme efter de entusiastiske svar fra fans online, ser det ud til, at hun er på det bedste spor.

Vi vil se dig i morgen, når Kate og William tjekker nord Wales. Dette er fra vores Kates kalenderside.

Onsdag den 8. maj: Hertugen og hertuginden vil tjekke North Wales “… for at møde enkeltpersoner og organisationer i regionen, der opfordrer folk til at passe deres lokalsamfund og beskytte det naturlige miljø.”

Det første stop er Caernarfon Coastguard søgning og redningshelikopterbase.

Fra Caernarfon vil parret rejse til Anglesey for at besøge Halen Môn Anglesey Sea Salt, et blomstrende lokalt firma, der har arbejdet i over to årtier og vandt Dronningens priser for bæredygtighed i 2017. De vil møde besætningsmedlemmer, der har arbejdet med hertugen, når de arbejder med herre Han var baseret på RAF Valley.

Vi ses da.

VIDEO:

Denne første video dækker arrangementet og løber omkring 2:30.

Dette kongelige familiekanalstykke løber omkring tre minutter.

LINKAGE:

Kongens Cup-websted er her; Organisationens Facebook-side er her

Lendy-Cowes Week-webstedet er her; Facebook-siden er her; Twitter-feed er her og Instagram-side her

Sejl GP site er her; Facebook-siden er her; Twitter feed her og Instagram side her

Handlingen på afhængighedswebstedet er her; Følg organisationen på Facebook her; Twitter-feed er her og Instagram-side her

Place2Be hjemmesiden er her; Følg Facebook-siden her; Velgørenhedens Twitter-feed er her

Besøg Anna Freud Center-webstedet her, se sin Facebook-side her, følg gruppen på Twitter her, eller tjek Instagram-siden her

Barnet Bereavement UK-webstedet er her; Velgørenhedens Facebook-side er her; Følg Twitter-feed her, eller tjek Instagram-siden her

London Air Ambulance-stedet er her; Facebook-siden er her; Twitter-feed er her og Instagram-side her

Centrepoints hjemmeside er her; Dens Facebook-side er her; Twitter-feed er her og Instagram-side her

The Tusk hjemmeside er her; Organisationens Facebook-side er her; Twitter-feed er her og Instagram-side her

Den daglige mails historie er her; Aftenen konventionelle kortartikel er her

Telegrafens mode stykke jegs her; en hej! Historien er her

178save.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *